Cabaran 30 hari blogging day 15 : BLOG I LOVE

September 30, 2014

Assalammualaikum,


Cabaran Blog day 15 ini ialah 'Blog I Love'.

Nak tahu? Sejak 2008 lagi Jiha dah jatuh cinta dengan blog ni tau. Hehehehe. Jeng jeng jeng....


http://jihapimpom.blogspot.com


Hehehe blog sendiri lah. Memang Jiha suka sangat blog sendiri sebab di dalamnya, banyak sangat kenangan yang manis untuk Jiha, macam


  • Persiapan untuk berkahwin. Checklist yang diperlukan untuk wedding semua ada dalam blog ni tau. Boleh jadi rujukan untuk orang lain dan yang penting untuk kenangan Jiha juga. 
  • Pengalaman sebagai long distance husband and wife. 
  • Pengalaman mengandung anak pertama. Checklist barang baby, apa yang ada dalam labour bag. Pengalaman melahirkan anak-anak. Pengalaman anak di NICU.
  • Motherhood. Hehehe memang Aqeef Danial sangat famous dalam blog ni tau. My regret masa Auni Nadra, kurang sikit blogging. But still ada lah. Semoga nanti dah besar, anak2 jumpa blog ibu dan tahu betapa ibu sayang mereka.
  • Kini blog Jiha ni, jadi sumber pendapatan Jiha sebagai Work At Home Mom.
Ini lah sebab kenapa Jiha cinta sangat dengan Blog Jiha ni.


Blog I love

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. akak pun suka bace blog jiha..walaupun baru jek terjumpa blogger glamer ni..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekekek glamer lah sangat kak oii...

      Delete

Thanks Lovelies