Cabaran 30 hari blogging day 5 : APA DALAM BAG SAYA???

September 20, 2014

Assalammualaikum,

Cabaran Blog hari ini ialah 'Apa Dalam Bag Saya?'

Tapi sebelum tu, korang banyak handbag tak? Jiha banyak juga tapi jarang pakai tukar-tukar. Selalunya pakai 1 handbag dalam jangka masa lama. Actually Jiha sangat lah jarang beli handbag. Percaya tak yang last beli handbag adalah bag hantaran masa 2009???? Hahahaha

Handbag yang banyak-banyak ni mostly kaklong yang bagi. Wristlet pulak husband bagi, mama Shaklee bagi. Senang kata banyak yang hadiah la hehehe. Rezeki jangan di tolak kan.

Ok lah, back to the tajuk cabaran ini hari....kita kasi tunjuk gambar dulu lah

Jeng jeng ...whats in my bag??


Lalalala tak banyak sangat kan.

Wrislet hijau - baru je lagi pakai ni dapat masa JHU hari tu. Jadikan ini pulak as purse sebab ni ada section untuk cards tu semua.

Wristlet pink - ini dapat sempena naik rank Senior Coordinator by mama Shaklee. Sebelum ni buat as purse tp takde sections for cards, tiap kali nak cari atm card or ic, kene belek2...now jadikan dia purse untuk duit jual Shaklee from COD customers hehehe.

Power Bank - bisnes katanya, so power bank wajib ada

Storage bag pink - Untuk isi baju and diapers anak. Kalau setakat nak gi dekat-dekat je, tak kuasa pulak nak bawak baby bag. So sumbat dalam satu bag je. Nasib baik Handbag ku besar.

Headband & Clips - Auni punya ni hehehe

Extra socks - Ha saje je bawak extra in case diperlukan nanti.

Lip Balm - Kadang2 je pakai ni

Calculator and Note Book - Dah nama pun bisnes woman, wajib lah ada ini kan.... haha selalu ada pen...ni tah mana lah pulak letaknya.


Minimakan apa yang ada dalam handbag kalau taknak kena sakit bahu ya. Hehehe
Dulu-dulu penuh la dengan resit segala, tapi sekarang dah selia sikit saya hahahahahaha.

So, Apa dalam Bag Korang???


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies