Cabaran 30 hari blogging day 6 : MY LOVE???

September 21, 2014

Assalammualaikum,

Wahhhh tajuk hahaha.

Untuk Cabaran 30 hari blogging day 6, ini lah dia tajuknya. 'MY LOVE'

Jiha save no phone Yus as 'My Love'... ahaksss jiwang kah. Takpe la kan, jiwang dengan suami sendiri hehehe.

Mula rapat pada Nov 2006, bertunang pada Oct 2008, bernikah pada Aug 2009 dan  kini ada dua orang cahaya mata.

Orangnya tak banyak sangat cakap, hehehe memang padan la dengan Jiha yang kalau dah cakap susah nak stop ni kan.

Orang yang banyak support Jiha buat bisnes ni, bawa ke events dan kelas. Dan bagi juga idea marketing dan cara nak deal dengan anak-anak IRON Millionaires. Dan yang paling penting orang yang selalu beri kata-kata semangat bila isteri down.

Love u 'My Love' hehehe


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies