MENJADI AHLI SHAKLEE YANG BERJAYA?

September 08, 2014

Assalammualaikum,

Ramai yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee. Tapi macammana nak menjadi ahli Shaklee yang berjaya?

Serius cakap, jalan untuk berjaya, tips dan rahsia kejayaan semua nya sudah disediakan dalam Group Exclusive. Cuma perlu BUAT BUAT dan BUAT. Tetapi ada satu kunci kejayaan yang paling penting iaitu
.
.
.
.
.
.
YAKIN

Yakin dengan PRODUK SHAKLEE

  1. Shaklee telah melaburkan sebanyak USD250 juta setiap tahun, 83,000 ujian klinikal bagi memastikan setiap produk nya berkualiti, berkesan dan selamat untuk digunakan. 
  2. Shaklee adalah produk yang semulajadi dan menyokong alam sekitar. Malah bangunan HeadQuarters Shaklee di Pleasanton, USA mempunyai ciri 'Go Green'
  3. Produk Shaklee diperakui HALAL oleh Islamic Society of America (ISA), dimana ISA adalah badan yang telah diakreditasi oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Learn more about Accreditation --> http://en.wikipedia.org/wiki/Accreditation
  4. Shaklee mempunyai barisan saintis yang tersohor.

Yakin dengan BISNES nya yang ADIL

  1. Shaklee pertama sekali patuh syariah. Perniagaan berdasarkan produk. Tiada langsung sponsoring bonus. RM65 registration fee itu semata-mata untuk mendapatkan keahlian seumur hidup dan member kit Shaklee sebagai permulaan memulakan bisnes Shaklee.
  2. Shaklee bukan sistem piramid. Downline tidak mengkayakan Upline. Downline boleh potong rank Upline, malah CASH BONUS Downline pun boleh jauh lebih banyak dari Upline. Siapa USAHA, maka dia lah yang dapat. Tiada istilah 'Upline Goyang Kaki'

Yakin dengan DIRI SENDIRI

  1. Yakin lah yang kita ini HEBAT. Mampu buat sepertimana SID lain yang sudah berjaya. SID lain pun bermula dari ZERO.
  2. Yakin yang kita boleh tangkis segala bentuk Negativiti yang ada di sekeliling kita. Sesungguhnya bukan mereka yang mahu tolong bayarkan bil api kita, bil astro kita dan bermacam-macam bil yang lain.
  3. Yakin lah yang suatu hari nanti kita akan jadi PRESIDENTIAL MASTER COORDINATOR SHAKLEE, rank tertinggi dalam Shaklee. Yakin dan perlu ada MATLAMAT yang JELAS. Bila kita nak capai kan gelaran itu. Dan berusaha ke arah itu.

Saya MENCARI ANDA


cara jadi ahli shaklee
Insentif khas untuk anda yang HEBAT!!

Saya mencari anda untuk menjadi New Leader di bawah naungan saya. Yang mempunyai 'WILL POWER' yang tinggi untuk berjaya, yang mahu mengubah taraf ekonomi keluarga, yang mahu menolong ibu bapa, yang mahu membangunkan ummah dan bermacam lagi impian anda.

Jika anda berminat dan sanggup berusaha, tidak mustahil boleh berjaya. Sedikit insentif untuk anda yang sertai sekarang dan layak menjadi New Supervisor pada bulan September 2014. Khas dari saya untuk anda yang berusaha dan berjaya.

Hubungi saya sekarang, BERTINDAK SEKARANG!!


Nak jadi AHLI? KLIK SINI --> INGIN JADI AHLI SHAKLEE HARI INI!!

Najihah Razali
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies