Skip to main content

MENJADI AHLI SHAKLEE YANG BERJAYA?

Assalammualaikum,

Ramai yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee. Tapi macammana nak menjadi ahli Shaklee yang berjaya?

Serius cakap, jalan untuk berjaya, tips dan rahsia kejayaan semua nya sudah disediakan dalam Group Exclusive. Cuma perlu BUAT BUAT dan BUAT. Tetapi ada satu kunci kejayaan yang paling penting iaitu
.
.
.
.
.
.
YAKIN

Yakin dengan PRODUK SHAKLEE

  1. Shaklee telah melaburkan sebanyak USD250 juta setiap tahun, 83,000 ujian klinikal bagi memastikan setiap produk nya berkualiti, berkesan dan selamat untuk digunakan. 
  2. Shaklee adalah produk yang semulajadi dan menyokong alam sekitar. Malah bangunan HeadQuarters Shaklee di Pleasanton, USA mempunyai ciri 'Go Green'
  3. Produk Shaklee diperakui HALAL oleh Islamic Society of America (ISA), dimana ISA adalah badan yang telah diakreditasi oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Learn more about Accreditation --> http://en.wikipedia.org/wiki/Accreditation
  4. Shaklee mempunyai barisan saintis yang tersohor.

Yakin dengan BISNES nya yang ADIL

  1. Shaklee pertama sekali patuh syariah. Perniagaan berdasarkan produk. Tiada langsung sponsoring bonus. RM65 registration fee itu semata-mata untuk mendapatkan keahlian seumur hidup dan member kit Shaklee sebagai permulaan memulakan bisnes Shaklee.
  2. Shaklee bukan sistem piramid. Downline tidak mengkayakan Upline. Downline boleh potong rank Upline, malah CASH BONUS Downline pun boleh jauh lebih banyak dari Upline. Siapa USAHA, maka dia lah yang dapat. Tiada istilah 'Upline Goyang Kaki'

Yakin dengan DIRI SENDIRI

  1. Yakin lah yang kita ini HEBAT. Mampu buat sepertimana SID lain yang sudah berjaya. SID lain pun bermula dari ZERO.
  2. Yakin yang kita boleh tangkis segala bentuk Negativiti yang ada di sekeliling kita. Sesungguhnya bukan mereka yang mahu tolong bayarkan bil api kita, bil astro kita dan bermacam-macam bil yang lain.
  3. Yakin lah yang suatu hari nanti kita akan jadi PRESIDENTIAL MASTER COORDINATOR SHAKLEE, rank tertinggi dalam Shaklee. Yakin dan perlu ada MATLAMAT yang JELAS. Bila kita nak capai kan gelaran itu. Dan berusaha ke arah itu.

Saya MENCARI ANDA


cara jadi ahli shaklee
Insentif khas untuk anda yang HEBAT!!

Saya mencari anda untuk menjadi New Leader di bawah naungan saya. Yang mempunyai 'WILL POWER' yang tinggi untuk berjaya, yang mahu mengubah taraf ekonomi keluarga, yang mahu menolong ibu bapa, yang mahu membangunkan ummah dan bermacam lagi impian anda.

Jika anda berminat dan sanggup berusaha, tidak mustahil boleh berjaya. Sedikit insentif untuk anda yang sertai sekarang dan layak menjadi New Supervisor pada bulan September 2014. Khas dari saya untuk anda yang berusaha dan berjaya.

Hubungi saya sekarang, BERTINDAK SEKARANG!!


Nak jadi AHLI? KLIK SINI --> INGIN JADI AHLI SHAKLEE HARI INI!!

Najihah Razali
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…