PRODUK UNTUK KULIT CANTIK : PENGALAMAN SAYA

September 27, 2014

Assalammualaikum,  


Jiha akui dulu masa muda sangat kurang menjaga kecantikan kulit. Muka pun tak cuci kadang-kadang. (Apa punya teruk la hehehe)

Kesan nya memang nampak bila dah mula menua ni tau. Jiha pregnant anak kedua masa umur 30. Kena pulak chicken pox pula tu. Bila menua. segala parut pun sangat lah payah nya nak hilang huhuhu. Kulit pun kering je. Kusam tak payah kata lah kan.

Nasib baik ditemukan dengan produk Shaklee. Hingga kini Jiha konsisten Set Kulit Shaklee, sebab sangat berpuas hati dan meningkatkan tahap kesihatan diri dan keluarga.

Nah Jiha share gambar Jiha selepas seminggu kena chicken pox, kemudian selepas sebulan dan gambar terkini


Kusam kan muka ku sebelum ini. Oh ya, lagi satu Jiha memang kurang gemar lah nak put on make up. Sebab rasa panas. Regardless lah make up mahal ke murah ke. Memang rimas tau. 

Yang penting, self esteem dah ok balik. Takde la malu-malu dengan suami lagi kan muka comot.

Ini lah pengalaman Jiha dari kulit kusam, kulit kering, parut chicken pox yang degil hingga ke kulit sekarang. Belum la flawless betul lagi, tapi banyak sangat perubahan. Alhamdulillah. Memang tidak pilih produk yang lain dah.

Ok...jangan lupa baca Tips Kecantikan Wanita 30an di sini ok...Klik SINI

NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies