SET KULIT CANTIK BUDGET UNTUK STUDENT

September 04, 2014


Assalammualaikum,

Suka Jiha bila adik-adik muda ni dah pandai nak jaga kesihatan dan kecantikan. (Malu rasa sebab empunya diri ni dah tua baru ada kesedaran hehuhehu)

Elok lah jaga dari awal kan. Orang kata 'Mencegah lebih baik dari merawat'.

Sebenarnya Set Kulit ni bergantung pada budget masing-masing, tapi khas untuk student, Jiha cadangkan set yang mesra poket gitu kan. Ye lah sebab duit nak guna untuk beli buku lah, fotostat lah, print lah (terkenang jaman belajar dulu)

Ok inilah set nya : SET KULIT CANTIK STUDENT

SET KULIT SHAKLEE BUDGET

Kenapa Sustained Release Vita C dan B-Complex?

Manfaat Sustained Release Vita C Shaklee;
  • Membentuk Kolagen - Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mengurangkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Memperbaiki simptom pendarahan- Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam di kulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
  • Peningkatan sistem imun- Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mengurangkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selsema.
  • Memerangi kanser- Ia adalah satu-satunya antioksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.
  • Mencantikkan kulit- Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.
  • Memperbaiki Insomnia- Ia memperbaiki Insomnia, stres masalah berkaitan mental seperti keresahan.
  • Mengekalkan kolestrol sihat- Ianya mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.
Manfaat B-Complex Shaklee
  • Menukar makanan kepada tenaga - Bantu penghadaman dimana menukar lemak, protein dan karbohidrat kepada tenaga. Ini sekaligus mengurangkan masalah keletihan/kelesuan.
  • Melawan tekanan - Memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kumurungan dan insomnia.
  • Membantu tumbesaran
  • Mengatasi masalah rambut beruban dan gugur
  • Baik untuk mata di mana ia mengurangkan masalah keletihan mata
  • Mencegah anemia
  • Meredakan senggugut

Jadi adik-adik, memang berbaloi sangat set ini ya. Vitamin C tu tahan 6 bulan dan Bcomplex tu tahan 4 bulan.

Berminat nak dapatkan SET KULIT CANTIK STUDENT yang awesome ini... KLIK ICON 'ORDER NOW' 




Dapatkan Penjimatan HEBAT 15-20% dengan menjadi ahli.

Isi borang DI SINI dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies