VITAMIN E UNTUK JERAWAT DAN PARUT

September 20, 2014

Assalammualaikum,

Nak share salah satu rutin Jiha sebelum tidur. Rutin apa? Mesti lah rutin untuk sihat dan cantik hehehe.
Kata pun dah 30an kan, tipulah kalau takde rasa nak kekalkan kecantikan kulit, keanjalan kulit.

Rutin ini sangat simple dan sangat sesuai pada mereka yang tak boleh nak ambil supplement yang jenis powder, yang jenis kena bancuh-bancuh ni.

Simple tapi hasilnya superb.

Sampaikan Yus pernah puji kata kulit makin berseri-seri lepas makan ni. Masa tu sebulan lepas pantang.

Vitamin Cantik @ Vitamin Cinta

Haaaa kelas kau namanya. Vitamin Cantik also known as Vitamin Cinta. Ini lah dia Vita E Complex dari Shaklee. Sangat banyak khasiatnya tau.

Tapi purpose Jiha ambil ni pastinya untuk kecantikan kulit. Selamat tinggal parut chicken pox. Sekali sekala, Jiha picit juga sedikit isinya untuk terus tepek ke tempat jerawat dan parut tu. Ataupun bancuh sekali bersama ESP untuk buat masker.

Haa jangan tak tahu ya, kalau suami yang makan ini, boleh meningkatkan daya seksual dia (Amaran Keras : Hanya untuk yang sah dah menikah ok)

So semakin bahagia lah rumahtangga kita nanti. InsyaAllah.

Ok la... nanti kalau ada tips kecantikan lagi, Jiha share ya.

Selamat Berhujung Minggu semua!!!

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies