3 BIJI WATER PICTHER SHAKLEE TERJUAL SEHARI....

October 19, 2014

Assalammualaikum,

Alhamdulillah, lagi sekali cocok betu tajuk PhotoChallenge hari ini iaitu 'WATER'

Semalam Jiha tengok kat Facebook anak Shaklee Jiha ni, dia up post pasal Water Pitcher Shaklee. Ayah dia dah 3 hari di wad. So dia nak bekalkan air bersih setiap hari untuk ayah dia. Kalau sebelum ni terpaksa bawak tumbler air masak setiap hari, tapi sekarang dia bagi je Water Pitcher ni kat ayah dia. So boleh terus guna air di hospital dan tapis guna Water Pitcher ni. Sangat mudah.

Dan Alhamdulillah, semalam juga dia berjaya jual 3 biji Water Pitcher Shaklee ni. Alhamdulillah berkat dia jaga ayahnya yang sakit. Rezeki masuk tanpa disangka. 



Water Pitcher ni sangat mudah. Kalau korang jenis yang selalu travel, memang dinasihati lah supaya ada satu tau. Especially yang ada anak-anak kecil tu kan. Mudah nak dapatkan air bersih untuk bancuh susu. 

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies