BREAKFAST WITH OVERNIGHT OAT LAGI!!

October 18, 2014

Assalammualaikum,


PhotoChallenge of the day ialah 'Breakfast'

Hahaaha bila belek balik tajuk hari ini dan nampak 'Breakfast', ku terus buka peti ais ambil 'Overnight Oat' yang buat malam tadi. Kali ini dah ada Chia Seed. Weehuuuuu. Chia Seed tu Jiha beli di Cosway. Satu pek dalam RM39 kalau tak silap.

Still menggunakan Mango cos Mango yang beli hari tu ada lagi kan.... jadi ini lah Breakfast saya hari ini.... sambil-sambil up entry ni sambil makan Overnight Oat ni. Oh siapa nak resipi, leh gi kat sini RESIPI OVERNIGHT OAT


Ni nak automate kerja siap-siap cos I am going to Kulim kejap lagi, nak pos barang dulu dan kemudian Gegemasu di sana. Kemudian, team Gegemasu akan Gegar rumah Jiha pulak. Yeay. Pukul 430am dah bangun and kelentang kelentung di dapur. Asam Pedas ikan pari dan ayam masak kicap siap. Nanti balik dari Kulim tinggal nak serve aje.

(oh tapi macam ada rasa tak kena dengan asam pedas ku hari ini la huhuhuhu)


LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies