GEGEMASU JAUH NUN DI SAUDI......

October 24, 2014

Assalammualaikum semua,

Weekend yang lepas, team Gegemasu pergi jauh nun ke Saudi.....eh eh tak tak la...heheheh di Penang je... Kat rumah Jiha je. Since anak Shaklee Jiha seorang berada nun jauh di Saudi, so kami mengambil inisiatif untuk membuat video khas untuk Yuslida kat sana.

Mulanya hajat untuk Skype, tapi disebabkan line di rumah baru Yuslida tidak begitu mengizinkan, so kami pun buat lah video untuk dia.

Alhamdulillah, siap juga video itu dan harap Yuslida akan terus bersemangat untuk lebih cemerlang dalam Shaklee.

Dunia tanpa sempadan kan. Di mana-mana sahaja boleh buat bisnes Shaklee ni asalkan ada INTERNET. Antara Nak dan TakNak je.






LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies