MAKAN MALAM BUAT GEMUK!!!

October 28, 2014

Assalammualaikum semua....

Korang jenis makan tak masa dinner. Untung kan orang yang makan dinner macam biasa tapi badan maintain aje.

Macam Jiha, kalau makan malam je, cepat lah gemuk. Huhuhu.

Kadang-kadang makan yang ringan-ringan je. Ataupun minum Cinch Shake dan ESP. Tapi ada jugak terlepas makan yang berat hehehe.

Contohnya macam hari ni, dinner jugak sedikit nasi dan menghabiskan lauk tengahari tadi.
Sayang pulak kalau tak dimakan. Aiseyman, Jiha kena belajar lagi untuk masak ngam-ngam je la. Kalau lauk terlebih, tu yang bawa ke malam tu. Adoi.

Biasanya kalau makan malam ni, nak tidur awal pun rasa serba salah, walaupun mata dah mengantuk. Mujur lah sejak join Shaklee ni, memang tak boleh nak tidur awal sangat, rugi masa tau hehehe.

Dan kalau rasa bersalah sangat lepas makan malam yang berat, malam tu sebelum tidur, Jiha akan telan Herblax hehehe.

Ok lah...nah tengok lauk Dinner ku...

Sambal Tumis Sotong (hitam)...sebenarnya, my friend yang ajar ni. Selama ni tak pernah tahu pun dan tak pernah guna pun ink sotong tu.

16days PhotoChallenge Day 13 : Dinner

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies