POLKADOTS!!!!

October 27, 2014

Assalammualaikum semua....

Siapa suka polkadots angkat tangan?

Hehehe Jiha suka Polkadots, tapi tak la fanatik ye. Cuma suka tengok benda yang polkadots ni. Rasa macam sweet aje. Kan?

Ok, since now bekerja sendiri, ofis sendiri, so semua ikut taste sendiri lah kan.\

So files, buku nota....Jiha memang suka lah kalau jumpa yang Polkadots....kalau terjumpa je la...takde la sampai beli wrapper polkadots semata-mata nak dapatkan buku nota polkadots pulak kan hahahaha.
Apa ku merepek ni?

Bila suka benda tu, kita buat kerja pun lebih bersemangat. Buku nota ni Jiha guna untuk letak nota pasal products. Kena la study pasal products kan dan info pasal vitamin sebab akan memudahkan kita nak consult customer nanti.

Ada jugak buku untuk catit To-Do-List, Target dan order yang masuk dari customers.

Ok lah...sebenarnya hari ni 16days PhotoChallenge Day 12 : Polkadots..
So this is the photo :)


LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies