SHAWL BIRU YANG SAYA SUKA

October 17, 2014

Assalammualaikum,

Hari ni hari kedua 16 days PhotoChallenge. Tajuk hari ini ialah 'Something Blue'

Nak tahu tak sebenarnya masa kecik-kecik sekolah rendah dulu, Jiha suka warna biru. Tapi lama-lama suka pink pulak hehehhee.

Tapi still rasa warna biru ni macam smart, macam sofistikated. Cewahhhhh.

Ok la, Jiha share gambar untuk PhotoChallenge hari ni.

Shawl biru kegemaran ku...beli semasa dalam pantangkan Auni Nadra (ekekeke), beli sebab nak matching dengan cardigan. Masa tu nak dating dengan Yus sempena my 30th Birthday last year.

Nak tahu kenapa shawl ni shawl kegemaran?

1) Suka corak dia
2) RM10 sahaja hehehehe
3) Dan yang paling best ialah...tak gosok pun tak nampak komot hahahahaha
4) Senang dibentuk ♥

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies