APA FESYEN BEG TANGAN TERKINI YE?

November 12, 2014

Assalammualaikum semua...


Perempuan dan handbags...macam perempuan sukakan kecantikan lah, mestilah perempuan sukakan handbag kan. Kalau ada yang tak suka tu, itu mungkin rare. Hehehe.

Bahu Jatuh??

Jiha sukakan handbags, tapi nak tahu tak , susah nak dapatkan handbag yang selesa sebab mungkin Jiha ni jenis bahu jatuh. So setakat koleksi handbag yang ada ni, semuanya meleret. Hehehe lagi lah kalau sedang dukung anak. Nak balance kan anak dan handbag supaya tak jatuh. Oh lahai hehehe.

Handbag terkini??

Apa agaknya fesyen beg tangan terkini ye?
Percaya tak yang Jiha ni dah lama sangat tak beli handbag. Ada handbag baru tapi semuanya dapat hadiah. Rezeki jangan di tolak kan. Alhamdulillah. 

Semua handbag dalam gambar ini adalah hadiah orang bagi.

Banyak juga design yang cantik di Zalora ni ya. Sebelum ni banyak tengok kasut dan baju je. Belum pernah tengok handbag nya lagi. Hmmm agak nya handbag macam mana yang sesuai dengan bahu jatuh macam Jiha ye. Backpack kot ahahaha

Ni jenis-jenis beg tangan yang ada, 

  • Shoulder bags
  • Tote bags
  • Sling bags
  • Purses
  • Clutches
  • Backpacks
Yang merah ang ang tu macam cun juga ye


So korang suka handbag macam mana? Dan berapa kerap korang tukar?

Jiha ni jenis setia sikit. Selagi tak buruk tak tukar. Tapi kalau yang orang bagi, pakai rotate-rotate sebab boleh jaga sikit. Sentimental value tu hadiah orang bagi kita kan.

Jiha ada wishlist handbag ni sebenarnya. I want Black Tote Bag. Brand yang I've been eyeing so far ialah Tods. Tapi tak terbeli-beli lagi sebab cik abang kata, 'kalau susun handbag u, banyak sebenarnye' 

Hahahaha so nanti lah.

Tuddulu..



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies