KELEMUMUR TEBAL DAN RAMBUT BERBAU BUSUK

November 29, 2014

Salam semua....

Korang ada tak mempunyai masalah kelemumur tebal ni?
Dan lagi memalukan bila rambut pun turut berbau busuk? (aw malu kat pasangan korang kan)

Adakah korang macam ini?

Kelemumur bak Salji


Hah ini lagi satu pemandangan yang kurang menyenangkan. Kalau untuk cik abang cik abang, bila penuh kelemumur jatuh di bahu t-shirt.

Yang mana belum berkahwin tu, mesti menolak jauh cik adik cik adik hehehe. Kalau yang dah berkahwin tu, mesti isteri 'terima dengan hati terbuka' sahaja hehehe.

Sama juga lah cik adik-cik adik yang tidak bertudung tu kan. Mesti malu kalau kelemumur jatuh penuh di baju kan.

Gadis bertudung tergaru-garu

Untuk yang bertudung pula, dengan kelemumur yang tebal tu, pasti gatal kan. Pasti nak tergaru-garu. Sangat tak selesa kan. 

Bayangkan korang nak pergi interview kerja atau interview dengan 'bakal mertua', mesti tak best kalau asek la tergaru-garu kan

Rambut Gugur

Masalah kelemumur ni boleh menjurus kepada keguguran rambut juga kan. Sedih tengok rambut semakin nipis ataupun botak di sesetengah bahagian kepala. 

Nak tahu jalan penyelesaiannya?

Sudah puas ikhtiar dengan pelbagai produk tapi belum dapat hasil yang diinginkan.

Saya nak kongsi Set Penjagaan Kulit Kepala ini. InsyaAllah dapat mengatasi masalah kulit kepala korang tau.

1. Rawatan Dari Dalam dengan Zinc Complex


2. Set Shampoo yang berkesan





Penjimatan HEBAT!!!!

Berminat dan ingin dapatkan Penjimatan yang HEBAT sehingga 15-20% diskaun?
Hubungi Jiha segera...

Sms/whatsapp
0123807024


Email
sitinajihah83@gmail.com


Dan Jiha akan beri Konsultasi PERCUMA untuk korang ye :)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies