MASALAH KULIT KERING PADA TULANG PIPI

November 26, 2014

Assalammualaikum,

Siapa ada masalah kulit kering pada tulang pipi?

Dulu Jiha memang ada mengalami masalah ni tau. Pelik juga (tapi sebab dulu memang malas nak buat CTM dan memang tak de ambil supplement untuk kulit pun)

Bila kering kat area tulang pipi tu, tangan pun syok la nak kutil. Tapi memang tak elok sungguh rupanya. Dan bila nak senyum je, rasa perit sikit dan rasa macam merekah kat area tulang pipi tu.

Tanda Awal Jeragat

So Jiha pun google lah, dan rupa-rupanya itu tanda awal jeragat. Oh tidak!!!! Kalau jerawat ku boleh terima lagi, tapi kalau jeragat??

Jiha selalu rasa orang yang ada jeragat ni, mukanya nampak lebih tua. Dan yang pasti kalau ada jeragat, tangan ni mesti sibuk nak pegang-pegang jeragat tu.

Bertindak segera lah

Jadi, segera bertindak. Minum Shaklee Collagen Powder memang dapat hasil yang best. Kulit dah tak kering pada bahagian tulang pipi tu  . Dan bukan setakat itu sahaja, tapi kulit lebih rasa glowing dan anjal gitu.

Dan kemudian Jiha sedar yang CTM tak boleh kalau tak buat. Dari situ la Jiha mula beli skin care Enfuselle untuk kulit kering. Yang best nya, skin care ni ada kandungan Vitamin E, jadi memang bagus untuk memudarkan parut juga.

Dah hampir 5bulan Jiha amalkan CTM ni, Alhamdulillah berpuas hati juga dengan hasilnya. Dan lagi berpuas hati, ada separuh lagi. Walaupun initial cost agak mahal, tapi sungguh tahan lama. Jimat kan? Tapi yang penting ianya berkesan dan juga selamat.

Ada masalah yang sama?

Korang kalau ada masalah yang sama dan nak dapatkan hasil dengan segera, Jiha cadangkan ambil Shaklee Collagen Powder dan Skin Care Enfuselle untuk kulit kering ni.

Ataupun jika berminat dengan supplement untuk kulit cantik yang lain... InsyaAllah Jiha akan cadangkan yang bersesuaian ye.

Hubungi Jiha di

0123807024
Sms/whatsapp

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies