Skip to main content

THE BEST COLLAGEN SUPPLEMENT IN MALAYSIA

Hi there,

Don't know how to choose your collagen supplement?
Too many collagen products in the market these days? Confuse heh?

Worry no more, because now I am going to share with you the best collagen supplement there is, in Malaysia. 

Shaklee Collagen Powder, the NATURAL PRODUCT

1. Extracted from Red Snapper Scale

Shaklee Collagen Powder is the ultimate collagen supplement consists of 4,000 mg proprietary RSS (Red Snapper Scale) Collagen, a pure and high quality collagen extracted from the scales of Red Snapper.

Collagen extracted from Red Snapper Scale has higher quality than those extracted from fruits.

good collagen

2. Low Molecular weight of 1000dalton

When you considering to buy a collagen supplement, make sure that the collagen have low molecular weight,  Most of collagen products out there, have the molecular weight of 300,000dalton. This is not good as it will not be absorb ideally in our body. Same goes to collagen products that have even lesser than 1000 dalton. It too will not be absorb ideally.

Shaklee Collagen Powder is 1000dalton and  is easily absorbed by the body and helps to boost the collagen synthesis at the dermis layer effectively.


3. Other NATURAL Ingerdients

Seven key ingredients including Camellia japonica seed extract, Pfaffia extract, fish collagen, shellfish extract, Lactobacillus acidophilus, vitamin C and vitamin Bs, combine to enhance the effectiveness of RSS collagen and support your beauty from inside out.

natural collagen


4. It works!!!!

Clinically proven, you will see the results after continuosly consume them for 8 weeks (4 boxes of Shaklee Collagen Powder) 

collagen with clinical lab test

And I would like to share with you, my own testimony. I consumed Flawless Beauty Set which consist of Shaklee Collagen Powder, Sustained Release Vita C and Vivix. This is the best skin supplement in Shaklee. I used to have awfully ugly chicken pox scars (hehehe). And consuming these set, no more ugly scars.




If you are interested to consume this set, please CLICK on the ICON below to place order. (You might need debit card or credit card)

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2cd4e8a2ce081c3d7c32c3cde4312ef7

Or......if you want BEST PRICE, feel free to contact me. 

p/s : Buy 4 boxes of Shaklee Collagen Powder and you'll get RM240 DISCOUNT and FREE MEMBERSHIP worth RM65


NAJIHAH RAZALI
sms/whatsapp 0123807024




Comments

  1. Collagen supplement enthusiasts also claim that the supplements will reduce the appearance of cellulite (the skin dimples caused by uneven fat pockets that lie just below the skin's surface).


    Benefits of collagen supplements

    ReplyDelete
  2. According to information on nutridirect.co.uk, collagen supplements are not just beneficial, but necessary, and the body responds significantly to the collagen boost offered by supplements.



    Collagen Supplements

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…