MENGANDUNG ANAK KETIGA??

December 11, 2014

Assalammualaikum,

Heeeeee...siapa mengandung anak ketiga? Jeng jong jeng

Hehehe kawan2 Jiha je....ramai yang baru lepas bersalin, tengah tunggu hari untuk anak ketiga.

Jiha??
Ntah lah eh...rasa macam belum ready tapi rasa teruja tengok orang bawak perut mengandung anak ketiga hehehehe.

Husband??
Dia kata Auni Nadra kecil lagi, kesian. Hehehehe padahal masa Aqeef Danial besar ni kami dah start planning to conceive dah.

Aqeef Danial??
Bila ditanya, dia kata nak adik. Nak adik boy katanya. Then bila kita cakap, kalau adik boy, kena kongsi all your toys with adik boy. Lego, IronMan, Baymax and all. Then dia berfikir kejap. 'Nak macam Auni la, little sister' hahahahaha

Auni Nadra??
Belum faham kot. Tapi dia sangat suka baby. First baby dia kenal ialah Arrianna Maryam. Since tu dia kenal baby. Lepas tu kalau nampak baby punya la excited. Heheheh she even breastfed one of her dolls.....keibuan sungguh la anak hahahaha.

We are ready whenever Allah says we are ready :)
Yes....kalau ada. Terima dengan redha nya. And i know I can cope. Having 3 kids pulak hehehe. A Work at Home Mom with 3 kids hehehe. (Walaupun having 2 kids at home dah macam tongkang pecah dah rumah ni hahaha)

Doakan kami sekeluarga....

Tak kisah macammana pun. Doakan kami sekeluarga bahagia hingga ke Jannah.

P/s: Excited tengok preggy mommies hehehhe

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. Dah boleh tu..auni pandai jaga cik yam.mesti pandai jaga adik nanti

    ReplyDelete

Thanks Lovelies