Skip to main content

MOTIVATION RALLY & RECOGNITION DI HOTEL SUNWAY, SEBERANG JAYA

Alhamdulillah,

Sekali lagi diiktiraf di atas pentas Motivation Rally. Bulan February yang lepas sebagai Senior Supervisor, dan kali ini sebagai Senior Coordinator. Rasa semakin bersemangat bila join bisnes Shaklee ni. Sebab syarikat sangat menjaga motivasi kami SID mereka.

Hotel Sunway, Seberang Jaya

Kalau Rally yang lepas di Sunway Carnival Convention Center, kali ini Shaklee buat di Hotel Sunway, Seberang Jaya pula. First time sebenarnya masuk Hotel Sunway ni, good ambiance, dan makanan pun sedap-sedap hehehe. Memang Shaklee akan belanja makan masa Motivation Rally ni. Best kan. 

Yang lagi best, bukan SID je boleh datang, keluarga atau kawan-kawan yang berminat nak tahu pasal bisnes Shaklee pun boleh datang dengar sharing yang bersemangat dari orang yang dah berjaya dengan Shaklee ni tau. Makan FREE pun boleh.

Bisnes yang TEPAT

Kalau anda nak tambah pendapatan, Shaklee lah paling terbaik, modal rendah yang tidak membebankan. Saya tahu saya telah buat pilihan yang tepat.

Berminat untuk bisnes Shaklee di bawah group IRON MILLIONAIRES. Coaching PERCUMA dan ekslusif kelas BLOGGING juga PERCUMA buat anda.

Hubungi Jiha di

sms/whatsapp
0123807024

email : sitinajihah83@gmail.com

Ok nak tengok gambar event semalam ye... 


Pentas Motivation Rally

With Mr Kelmen Ooi, very energetic

Borak apa ye hehehe

cucu ku ambil aura...InsyaAllah soon

Bergambar sebelum balik 

Alhamdulillah Senior Coordinator... next Key Coordinator, then Sr Key Coordinator then MASTER COORDINATOR


Comments

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…