MOTIVATION RALLY & RECOGNITION DI HOTEL SUNWAY, SEBERANG JAYA

December 08, 2014

Alhamdulillah,

Sekali lagi diiktiraf di atas pentas Motivation Rally. Bulan February yang lepas sebagai Senior Supervisor, dan kali ini sebagai Senior Coordinator. Rasa semakin bersemangat bila join bisnes Shaklee ni. Sebab syarikat sangat menjaga motivasi kami SID mereka.

Hotel Sunway, Seberang Jaya

Kalau Rally yang lepas di Sunway Carnival Convention Center, kali ini Shaklee buat di Hotel Sunway, Seberang Jaya pula. First time sebenarnya masuk Hotel Sunway ni, good ambiance, dan makanan pun sedap-sedap hehehe. Memang Shaklee akan belanja makan masa Motivation Rally ni. Best kan. 

Yang lagi best, bukan SID je boleh datang, keluarga atau kawan-kawan yang berminat nak tahu pasal bisnes Shaklee pun boleh datang dengar sharing yang bersemangat dari orang yang dah berjaya dengan Shaklee ni tau. Makan FREE pun boleh.

Bisnes yang TEPAT

Kalau anda nak tambah pendapatan, Shaklee lah paling terbaik, modal rendah yang tidak membebankan. Saya tahu saya telah buat pilihan yang tepat.

Berminat untuk bisnes Shaklee di bawah group IRON MILLIONAIRES. Coaching PERCUMA dan ekslusif kelas BLOGGING juga PERCUMA buat anda.

Hubungi Jiha di

sms/whatsapp
0123807024

email : sitinajihah83@gmail.com

Ok nak tengok gambar event semalam ye... 


Pentas Motivation Rally

With Mr Kelmen Ooi, very energetic

Borak apa ye hehehe

cucu ku ambil aura...InsyaAllah soon

Bergambar sebelum balik 

Alhamdulillah Senior Coordinator... next Key Coordinator, then Sr Key Coordinator then MASTER COORDINATOR


LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

Thanks Lovelies