Auni Nadra 2nd Birthday

March 31, 2015

Alhamdulillah...semalam birthday Auni Nadra yang ke-2. Sepatutnya entry ni nak buat semalam, tapi laptop pulak rosaknye huhuhu. Dan tak geti pulak la godek app Blogger kat handphone baru ni (gara-gara handphone masuk longkang hehehehe)

Ok tapi ni dah berjaya dah blogging guna app Blogger ni hehhee

Ok lah...birthday Auni semalam kan tapi kami sambut on the 29th sebab weekend kan. Simple celebration kami anak beranak je.

Ibu pilih tema piknik. Princess Picnic hehehe. Dalam kepala ni idea macam2 ye, tak terlaksana je sebab kebetulan busy dengan closing Shaklee kan. Nak jadi cerita printer pun kehabisan catridge colour. Oh sentap mak!!! Tak dapat nak print out those little things (that makes ibu yang happy lebih sebenarnye ahahahah)

Tapi walaupun simple, we had such a wonderful time.

Location: Penang Botanical Garden....kalau la dekat dengan rumah, hari2 ku pergi situ sebab sangat cantik dan mendamaikan hehehehe

Sob sob dah besar dah my little princess. Sudah 2 tahun dan sudah 2 tahun jugalah perjalanan penyusuan susu ibu for her. 2 tahun juga lah awak berkepit 24 jam dengan ibu kan. Hehehe

Ibu doakan Auni Nadra jadi anak yang solehah, beejaya di dunia dan akhirat.





LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. my son next 2 weeks baru nak masuk 2 years, hehe~

    ReplyDelete

Thanks Lovelies