Menjana Cas Positif di Supermom Teambuilding 2015

March 09, 2015

Alhamdulillah,

Back in Penang dah....selepas memenuhkan weekend dengan program Supermom Teambuilding 2015 di Port Dickson. Seronok dapat berjumpa dengan geng Supermom yang lain yang semuanya sangat positif dan bersemangat.

Walaupun kami mostly menjalankan Online Business, tetapi perjumpaan offline ini sangat perlu. Aura tu sampai ke jiwa kita. 

Ada sesi ice breaking, post mortem dan banyak ativiti yang menarik. Dan pastinya kami pulang dengan semangat dan harapan baru untuk cycle kali ini. Target mesti dicapai. InsyaAllah.

Join me today as Shaklee Member.

Sesi Post Mortem 
Posing selepas Telematch

heheheh mak budak beria
Tak banyak sangat gambar dalam phone ni, kena tunggu dari official photog hehehe.
Bisnes Shaklee ni peluangnya memang besar. Sebab apa? Sebab produknya bagus, orang dah mula mementingkan kesihatan kan. Ditambah pula dengan produk Shaklee yang Selamat, Semulajadi dan Berkesan. Ramai yang jatuh cinta. Jadi kalau nak join Shaklee, Jiha sangat galakkan untuk join bulan ini sebab boleh jimat charge GST. Seperti semua sedia maklum, efektif 1 April, GST akan dikenakan untuk kebanyakan perniagaan kan.

agen shaklee


LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. tahniah...jeles xdpt p kena jaga anak2 kakyong

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnyeee.. kalau ada aktiviti macam ni dan masa plak free.. memeng gi.. heee

    ReplyDelete
  3. Haiii.. Cakkk..
    done follow sini no. 118
    salam kenalan yea..
    meh le singgah n follow blog teman,
    leh kita saling kunjung-kunjungan..

    http://tengkubutang.blogspot.com/ - blog official teman

    http://kucenkucenbleog.blogspot.com/ - blog kucen teman

    ReplyDelete

Thanks Lovelies