Make-Up Sederhana Ala Korea

May 29, 2015


Assalammualaikum,

Awwww..teringin pulak hahahahaha. Nak try la make up sederhana ala korea ni. Sebenarnya dah lama sangat tak make-up ni. Lebih selesa muka kosong macam ni. Kadang-kadang bedak pun lupa nak pakai. Agagagaga.

Barang make-up yang ada
Compact Powder (span nye dah koyak dikerjakan Auni Nadra)
Lip Balm
2 batang lipstick (satu tu wajib buang dah kot, lagi satu merah ang ang memang pakai di rumah saja)

Hahahaha camne nak make-up ala korea ni. Barang tak cukup. 

Sebenarnya sebab minggu depan kan ada Majestic Dinner tu, so macam teringin la nak celak-celak sikit, tapi taknak la over sangat. Just not me lah. Lagipun nanti Yus jeles kita beria-ia make up keluar rumah. Hehehehe. Agak-agaknya makeup simple ala korea ni dia kasi lepas tak eh?

simple aje kan



Banyak juga barang nak pakai even simple make up ahahaa

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Jiha..

    Kalau somi hani, mekap simple pun dia nyampah tengok.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yus tak nyampah,..cuma die jeles kalau make up cantik2 keluar

      Delete

Thanks Lovelies