Belajar Berniaga Online Melalui Blog dan Facebook

June 25, 2015

Assalammualaikum,

Ramai yang mula belajar berniaga online untuk jana pendapatan dari rumah atau pendapatan kedua. Saya pun begitu, bermula dengan blog dan facebook. Tetapi hasil tidak seperti yang diinginkan. Hampa. Tapi apa yang saya buat ialah mantapkan ilmu blog marketing dan juga di Facebook.

Pilihan tepat dengan menyertai Seminar ASB Mega anjuran Ireach.

Alhamdulillah berada di dalam susur galur bisnes yang tepat, banyak peluang belajar secara percuma dan juga dengan yuran yang sangat minima. Kalau kat luar nak pergi ke kelas begitu, mahu beratus-ratus malah ribuan ringgit juga habis tu.

Di seminar tersebut, banyak ilmu baru yang saya belajar, cara penulisan yang betul supaya orang tertarik untuk membeli dengan kita, cara tingkatkan lagi skill marketing kita. Dan yang lebih mengujakan kerana seminar ini anjuran upline saya, kami lebih mesra dan aura positif dapat membangunkan kembali semangat kita.

Biasa dalam bisnes ada turun naik. Kalau bisnes sendiri, tiada siapa yang memberi sokongan untuk kita bangkit balik. Tetapi di dalam bisnes Shaklee ini dan berada dalam group yang tepat, sokongan dan dorongan sentiasa diberikan setiap hari melalui online juga. Sekiranya ada kelas atau seminar, ambil juga peluang untuk berjumpa dengan keluarga Shaklee ini supaya lebih bersemangat.


Faedah dari Seminar ini

Sales sudah tentu meningkat malah yang paling seronok ialah, bila sudah ada ilmu, maka seronok lah saya untuk salurkan pula pada susur galur iaitu anak cucu cicit Shaklee saya yang mahu belajar. Alhamdulillah ilmu blog marketing dapat dikongsikan bersama mereka.

InsyaAllah kalau ada yang berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee Iron Millionaires saya, saya akan guide anda untuk mahir berniaga secara online.


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies