Cara Rawati Kanser Payudara Supaya Tidak Perlu Operate

July 03, 2015

Assalammualaikum,

Kanser Payudara antara pembunuh utama kaum wanita di seluruh dunia. Ada juga yang terpaksa meneruskan kehidupan dengan hanya sebelah payudara. Ini sedikit sebanyak mengubah kehidupan seseorang itu kan. Ketahui cara rawati kanser payudara supaya tidak perlu operate.

Bukan merawat tetapi lebih kepada mengawal. Mengawal dengan memastikan sel DNA kita terpelihara. Memastikan sel badan kita yang sudah rosak selama ini, terpelihara kembali. Mengawal dengan Vivix iaitu tonik campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Apa itu VIVIX?

  • Vivix™ adalah minuman campuran botani dan merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 
  • Vivix mengandungi campuran unik botani Elderberi Eropah, Lobak Ungu, Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. 

Apa pula Polifenol?

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bagaimana VIVIX berfungsi?

Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi sel DNA tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. Pesakit diabetes tidak mempunyai tenaga sel yang kuat jadi insulin sukar dilepaskan menyebabkan kadar gula dalam darah akan meningkat dan memerlukan insulin dari suntikan.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi
Semakin tua, badan semakin kurang nutrisi jika tidak dijaga mengakibatkan badan rasa sakit di sana sini, ingatan pun semakin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Sanggupkah anda menanggung lagi kesakitan walaupun sudah bergantung dengan pelbagai ubat-ubatan. Jangan sampi doktor cadangkan untuk buang sebelah payudara sebab tak mahu kanser terus merebak. Ikhtiar dengan Vivix kerana telah ramai yang semakin sihat dan bebas dari kanser selepas mengamalkan Vivix dengan konsisten. Whatsapp atau sms saya untuk info lebih lanjut.

Najihah Razali
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies