Skip to main content

Bisnes Online Modal Rendah Tetapi Boleh Dapat 3C

Assalammualaikum,

Bisnes online sangat memudahkan untuk orang seperti saya, seorang ibu yang mempunyi anak kecil di rumah. Malah ia juga sesuai untuk mereka yang bekerja dan mencari 'extra income' kan. Nak cari bisnes online yang modal rendah tetapi boleh dapat pelbagai manfaat? Shaklee ada manfaat 3C.
bisnes online dari rumah

Apa itu 3C?

C Pertama : Cash Bonus

Shaklee menawarkan Cash Bonus kepada ahli yang layak. Cash Bonus ini dari;
  • Bonus peribadi dan kumpulan dari sales ( untuk semua peringkat ahli yang mencapai kriteria)
  • Bonus kepimpinan (untuk ahli yang telah naik pangkat sebagai Business Leader dan berjaya menghasilkan 'Business Leader' di bawah kepimpinannya)
  • Bonus Insentif (Untuk pangkat Coordinator ke atas)

C Kedua : Car Bonus

Shaklee menawarkan Car Bonus kepada ahli yang berjaya menjadi Business Leader dan memenuhi kriteria. TIDAK!!! Shaklee tidak beri kereta kepada anda, tetapi Shaklee beri dalam bentuk Cash, jadi terpulang kepada anda samada mahu guna untuk bayar duit bulanan kereta, simpan, shopping atau beli emas.

C Ketiga : Conference Trip

Setiap tahun Shaklee menawarkan 2 Conference Trip iaitu di Dalam Negara dan di Luar Negara. Keseluruhan perjalanan ditaja oleh Shaklee dengan menginap di hotel bertaraf 5 ke 6 bintang. Untuk ahli yang beragama Islam, boleh juga memilih pakej Umrah.

Kenapa anda perlu jadi ahli Shaklee

Banyak tawaran yang lain??

Selain dari manfaat 3C ini, Shaklee juga menawarkan pelbagai Insentif yang menarik. Ada beberapa program bermusim yang semua ahli dapat nikmati seperti

YES Program dengan 5 Insentif
Reward Up Bonanza di mana ahli yang layak boleh menikmati pelbagai FREE Gift.
Potongan harga 50% untuk barang tertentu dan khas untuk ahli yang terpilih.

Ini kejutan yang sangat menarik. InsyaAllah banyak lagi kejutan menarik dari Shaklee di masa akan datang.

Shaklee adalah sebuah syarikat yang sangat stabil kerana mampu menawarkan 3C dan Insentif yang sangat menarik. Permintaan terhadap produk kesihatan memang sangat tinggi kerana orang semakin sedar tentang pentingnya sebuah kesihatan.

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar ahli. Terdapat 2 pilihan untuk menjadi ahli Shaklee.

1. Yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 (tidak termasuk kos pos : WM RM10.60, EM RM21.20)
Anda akan menerima Kit Permulaan yang mengandungi Business Manual, Company Profile, Catalogues, Price List dan beberapa risalah tentang produk.

2. Pembelian ~ RM700 (atau 200uv) akan melayakkan anda mendapat Keahlian PERCUMA. Anda juga akan menerima Kit Permulaan dan secara automatik anda telah layak mendapat Cash Bonus.

*Keahlian tidak perlu diperbaharui setiap tahun

Tunggu!!!!!

Ada yang lebih menarik. Sehingga Oktober, sekiranya anda menjadi ahli dengan membuat sebarang pembelian, anda akan menerima sebotol Vita-Lea bernilai RM94 secara PERCUMA. Bukan itu sahaja, anda akan layak menyertai YES Program dengan pelbagai Insentif. Yang pastinya Cash Bonus bakal berganda.

Berminat untuk sertai kami, Hubungi saya sekarang 

Najihah Razali
whatsapp : 0123807024
email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali

Klik untuk Lihat pengalaman saya dari seorang Engineer kepada Work At Home Mom (WAHM).

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Kedai Perabot MURAH di Pulau Pinang

Since ramai sangat yang bertanya tentang almari gojes khas untuk stok Shaklee tu... ok let me share
Memang kedai perabot ni MURAH la di area Pulau Pinang ni. Jiha discover masa mula-mula pindah Penang dulu sebab nak mencari stove cabinet. Since rumah sewa kan, cari yang murah la. Rumah sendiri nanti, kalau ada rezeki baru la pasang kitchen cabinet idaman kalbu ahahahaha.
So google punya google jumpa la... stove cabinet nya RM120 je. Rata-rata kedai yang kami survey, paling murah pon rm300, kualiti yang sama malah ada yang lagi teruk kualiti pun ada tapi mahal. Oh NO...tidak berbaloi. So akhirnya kat kedai Uncle tu, dapat beli stove cabinet dan cabinet untuk letak pinggan mangkuk semua. Puas hati hehehhee.
Almari stok Shaklee ku yang murah. Nak yang macam Ikea macam neni Hadhatina punya, tapi tak muat kereta la pulak nak angkut dr sana ke Penang. And if nak kumpul order pon...kos lori semua tu jd mahal jugak. So google and jumpa satu kedai ni, kat Simpang Ampat. Tapi harganya RM700. So…