Skip to main content

Bisnes Online Modal Rendah Tetapi Boleh Dapat 3C

Assalammualaikum,

Bisnes online sangat memudahkan untuk orang seperti saya, seorang ibu yang mempunyi anak kecil di rumah. Malah ia juga sesuai untuk mereka yang bekerja dan mencari 'extra income' kan. Nak cari bisnes online yang modal rendah tetapi boleh dapat pelbagai manfaat? Shaklee ada manfaat 3C.
bisnes online dari rumah

Apa itu 3C?

C Pertama : Cash Bonus

Shaklee menawarkan Cash Bonus kepada ahli yang layak. Cash Bonus ini dari;
  • Bonus peribadi dan kumpulan dari sales ( untuk semua peringkat ahli yang mencapai kriteria)
  • Bonus kepimpinan (untuk ahli yang telah naik pangkat sebagai Business Leader dan berjaya menghasilkan 'Business Leader' di bawah kepimpinannya)
  • Bonus Insentif (Untuk pangkat Coordinator ke atas)

C Kedua : Car Bonus

Shaklee menawarkan Car Bonus kepada ahli yang berjaya menjadi Business Leader dan memenuhi kriteria. TIDAK!!! Shaklee tidak beri kereta kepada anda, tetapi Shaklee beri dalam bentuk Cash, jadi terpulang kepada anda samada mahu guna untuk bayar duit bulanan kereta, simpan, shopping atau beli emas.

C Ketiga : Conference Trip

Setiap tahun Shaklee menawarkan 2 Conference Trip iaitu di Dalam Negara dan di Luar Negara. Keseluruhan perjalanan ditaja oleh Shaklee dengan menginap di hotel bertaraf 5 ke 6 bintang. Untuk ahli yang beragama Islam, boleh juga memilih pakej Umrah.

Kenapa anda perlu jadi ahli Shaklee

Banyak tawaran yang lain??

Selain dari manfaat 3C ini, Shaklee juga menawarkan pelbagai Insentif yang menarik. Ada beberapa program bermusim yang semua ahli dapat nikmati seperti

YES Program dengan 5 Insentif
Reward Up Bonanza di mana ahli yang layak boleh menikmati pelbagai FREE Gift.
Potongan harga 50% untuk barang tertentu dan khas untuk ahli yang terpilih.

Ini kejutan yang sangat menarik. InsyaAllah banyak lagi kejutan menarik dari Shaklee di masa akan datang.

Shaklee adalah sebuah syarikat yang sangat stabil kerana mampu menawarkan 3C dan Insentif yang sangat menarik. Permintaan terhadap produk kesihatan memang sangat tinggi kerana orang semakin sedar tentang pentingnya sebuah kesihatan.

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar ahli. Terdapat 2 pilihan untuk menjadi ahli Shaklee.

1. Yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 (tidak termasuk kos pos : WM RM10.60, EM RM21.20)
Anda akan menerima Kit Permulaan yang mengandungi Business Manual, Company Profile, Catalogues, Price List dan beberapa risalah tentang produk.

2. Pembelian ~ RM700 (atau 200uv) akan melayakkan anda mendapat Keahlian PERCUMA. Anda juga akan menerima Kit Permulaan dan secara automatik anda telah layak mendapat Cash Bonus.

*Keahlian tidak perlu diperbaharui setiap tahun

Tunggu!!!!!

Ada yang lebih menarik. Sehingga Oktober, sekiranya anda menjadi ahli dengan membuat sebarang pembelian, anda akan menerima sebotol Vita-Lea bernilai RM94 secara PERCUMA. Bukan itu sahaja, anda akan layak menyertai YES Program dengan pelbagai Insentif. Yang pastinya Cash Bonus bakal berganda.

Berminat untuk sertai kami, Hubungi saya sekarang 

Najihah Razali
whatsapp : 0123807024
email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali

Klik untuk Lihat pengalaman saya dari seorang Engineer kepada Work At Home Mom (WAHM).

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…