Set Pantang yang Sesuai untuk bayi kuning atau jaundice

August 16, 2015

Salam,

Dilema ibu yang bakal berpantang nak pilih set pantang yang sesuai kan. Bukan sahaja sesuai untuk ibu tapi set pantang haruslah sesuai untuk bayi yang ada kuning atau jaundice. Macam pengalaman Jiha sendiri masa anak pertama, beli Set Pantang mahal-mahal tapi tak guna pun sebab jamu kan macam panas sikit. 


Walaupun Aqeef dulu tiada kuning, tapi sebab dah seminggu duduk di NICU sebab Congenital Pneumonia, jadi Jiha tak mahu ambil risiko dia terkena jaundice pulak kalau makan jamu panas. Jadi memang tak makan pun jamu dalam Set Pantang yang dulu tu. Sayang kan?

Jadi masa pantang Auni, Jiha dah start ambil Set Pantang Shaklee sebab tak panas dan nutrisi dah lengkap untuk berpantang dan menyusukan baby. Macam param, pilis dan tapel tu Jiha beli je yang dalam peket asing-asing di kedai jamu. Lebih jimat dan digunakan sepenuh nya.

Cukup untuk keperluan ibu berpantang



Kelebihan Set ni yang Jiha rasa dulu masa pantangkan Auni Nadra

  • Luka cepat kering
  • Susu meriah 
  • Elak sembelit di kala pantang
  • Stress Free
  • Lebih bertenaga

Dan InsyaAllah untuk pantang baby ketiga pun akan ambil Set ini juga. Kalau ada mommies yang nak guna set pantang ni juga, boleh dapatkan dari Jiha ye. InsyaAllah pembelian beserta dengan konsultasi eksklusif untuk mommies semua. Boleh whatsapp Jiha untuk respond yang lebih pantas ok. Ni no Jiha ye 0123807024. Boleh juga add Jiha di FB ok Najihah Razali.



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies