Baby tendang kuat at 20weeks

September 01, 2015

Assalammualaikum,

Betul lah orang kata mengandung kedua ketiga ni lebih cepat rasa tendangan. Hari tu saja korek entry lama, tendangan pertama Aqeef masa Jiha 20weeks. Masa Auni sedikit awal. Tapi kali ketiga ni lagi cepat hehehe dan pada kandungan 20 weeks ni, bukan setakat tendangan kuat, tapi perut dah bergelombang. Baby suka belah kanan, ada masa nampak menonjol je perut belah kanan hehehe.


Preparation Baby No 3?
Barang-barang memang satu pun tak beli lagi la hehehe. Lagipun belum pergi scan lagi. Kali ni takda la terburu-buru nak tahu gender. Minggu ni nak masuk 21weeks. InsyaAllah next week ada check up dan scan sekali. Hopefully nampak kan hehehe.

Oh ya...weekend ni ada Pureen Warehouse Sales kan. Sekali lagi memang tak berkesempatan je nak pergi, tak balik KL weekend ni hehu. Alhamdulillah my girlfriend Amy nak pergi and boleh la ku kirim hehehe.

So our first baby items akan dibelikan oleh mama Amy nya. List yang nak dikirim;

- 1 tong wet tissue
- 1 box tong wet tissue punya refill
- 1 box wet tissue 30pcs
- 2 Madamme Maternity Pad
- 3 Refill Yogurt Head to Toe Mango Peach (for abang Aqeef and kakak Auni)

Hehehee thanks Mama Amy belikan....next week kita jumpa InsyaAllah.

Ok...Ibu harap baby membesar dengan sihat dalam perut ibu...Ibu loves u so much.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies