Homestay Shah Alam cantik 10minit je jalan kaki ke I-City

September 11, 2015

Assalammualaikum,

Jiha nak cadangkan Homestay kat Shah Alam yang sangat cantik. Homestay ni berdekatan dengan I-City. Boleh jalan kaki 10minit je. So sangat la sesuai menjelang cuti sekolah tak lama lagi ni kalau nak bawa keluarga bercuti ke I-City.

Memang sangat recommended sebab owner dia kawan Jiha. Amanda Homestay ni kondo I-Residence. Kondo baru yang sangat cantik dan selesa sangat. Semua brand new perabot kat Homestay ni. So korang pasti puas hati tau.

Harga PROMOSI di Amanda Homestay 

homestay shah alam berdekatan I-City

Sempena pembukaan ni, dia ada bagi harga promosi so lagi lah berbaloi kan. Ni details tentang Amanda Homestay ye

Amanda Homestay at I-City Shah Alam
6-8 pax
Condo MSC - 3 bilik tidur, 3 bilik air
  - Master bedroom - 1 queen size bed
  - 2nd room - 1 queen size bed
  - 3rd room - 2 single beds
Provided: water heater , Kettle, Fridge, washing machine, Iron and fully air-condition
Facilitation: Infinity Swimming Pool, Gym, Playground. 
Walking distance to I-City: 10min walking distance. 
Feel Free to LIKE our Facebook page to get more info --> Amanda I-City Homestay Shah 


Untuk pertanyaan atau tempahan, boleh terus hubungi kawan Jiha ni ye
Aisyah 0172712327
Mohd Fairuz 0193701641

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies