Energy Booster untuk yang Kerap Letih & Mengantuk

February 13, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kerap letih dan mengantuk boleh mengganggu aktiviti harian kita kan. Macam Jiha sendiri sebagai Work At Home Mom perlu extra energy untuk uruskan anak-anak, rumah dan juga bisnes dari rumah ini. 

Memang perlu energy booster untuk kekal cergas, kalau tak asek mengantuk dan tidur, nanti banyak kerja yang tergendala. Anda kalau di ofis kalau kerap letih dan mengantuk pun boleh mengganggu prestasi kerja kan. Silap-silap kena herdik dengan bos sebab terlentok tidur dalam meeting.

Untuk Puan Asmida, Ostematrix dan Performance Drink adalah Energy booster pilihan beliau. Alhamdulillah sudah tidak letih, muka pun dah tak pucat lesi macam dulu.


 

Macam Jiha pulak, selain Ostematrix dan Performance Drink, Jiha turut ambil Cinch Teamix untuk energy. Bukan sahaja bagus untuk energy tetapi ianya boleh meningkatkan tahap metabolisme, jadi sesuai siapa yang nak berdiet tu. Jiha suka bancuh Cinch Teamix bersama dengan Performance Drink. Minum di waktu pagi, memang cergas lah sepanjang hari. Takkan tidur siang punya tau hehehe.

Kalau nak stay up especially students yang nak study for exam, mmg bagus minum Energy Drink ni. Cekang mata tau ehehe. Dan yang penting ianya diperbuat dari bahan semulajadi. Sekiranya anda nak dapatkan Energy booster ni, boleh whatsapp Jiha di 0123807024.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies