Amna Haneena dah sunat

March 02, 2016

Assalammualaikum,

Alhamdulillah semalam dah sunatkan Amna Haneena. Dekat Klinik Syifa, Gelugor juga, same tempat masa Auni Nadra sunat dulu.

Eh tapi sebelum tu, masa masuk bilik doktor, 

Doktor: Berapa bulan ni?
Ibu: Nak masuk 2 bulan
Doktor: Oh kecil lagi
Ibu: Haah senang sikit
Doktor: Senang bagi awak, susah bagi saya

Saya dah sunat

Suspen dah hahahaha sebab orang kata baby girl la patut sunat dari awal kan. Rupanya doktor kata baby kecik ni dia suka kepit, susah nak sunatkan. Tapi Alhamdulillah la Amna ok je. Wide open hahaha.

Sebenarnya Jiha ni cuak sikit nak pegang dia masa sunat. Dulu masa Auni pun Yus yang pegang kan. Tapi konon nak beranikan diri la, bila doktor nak start sunat, sekali Amna shuuuuuuuu pancut shi shi pulak. Nasib baik doktor pantas cover dengan diaper. Tapi ada la kena bed tu sikit hehehehe.

So, kemas kan dan ganti diaper baru, baru sunat. Tapi kali ni Yus yang pegang. Ibu berdiri kat corner je dengan kakak Auni hehehehe. Amna nanges kejap je pastu diam dah. 

Hehehe Amna macam tahu je ibu suspen ye dia shuuuuhhhhh pulak. 

Alhamdulillah all 3 kids sudah bersunat.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies