Gadget untuk bisnes online

September 15, 2016


Handphone terpelanting masuk LONGKANG 😂😂😂

Hahahaha masih segar dalam ingatan lagi kisah handphone Jiha terpelanting masuk longkang.

Dah parking kereta, ada 2 prospect bertanyakan pasal vitamin Shaklee. Sorang tu agak urgent juga. So keluar kereta sambil ber'whatsapp' la kan. Buka pintu belakang nak keluarkan Auni Nadra, sekali tangan die tertepis tangan ibu, terpelanting handphone ku dalam longkang sebelah.

Longkang tu besar dan dalam, ada penutup jaring2, memang tak la sampai nak capai2. Terjerit mak enon kat situ hahahahaha.

Naik atas on laptop, terus email husband 😓😓😓

Kalut lah kan, dah la in the middle of conversation dengan prospect. Petang tu jugak, husband bawak pi beli handphone baru 😲😲


Punya la penting kan handphone ni.

Yelah Jiha kan usahawan Shaklee yang melakukan bisnes 95% secara online, jadi gadget bisnes sangat perlu kan.

Dunia di hujung jari katanya. Ada gadget ada internet, boleh reach customer di mana sahaja dalam Malaysia malah di luar Malaysia juga. InsyaAllah.

Dah jangan gelak lebih ye baca kisah handphone ku masuk longkang ni. Sila pegang handphone anda kuat2 kekekeke

Siapa yang nak generate Income dengan Shaklee, meh pm tepi 


Najihah Razali
0123807024
Mentor Bisnes Anda
Founder Iron Millionaires

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies