Set Pantang yang ok untuk bayi kuning

September 16, 2016

Beza tak? 😂😂😂



Pucat nye lah muka masa pantang kan anak pertama dulu. Dengan masalah sembelit nye lagi. Pengalaman sembelit Jiha kat sini -->
https://youtu.be/EK6FRCEcPmQ




Tu dalam pada makan sayur jugak tu, takde la macam sesetengah orang pantang makan nasi dan ikan bakar aje. Tu pon masih pucat dan penat je Jiha masa tu.

Bila pregnantkan Auni Nadra dan kena chicken pox pula, bermula nya kisah percintaan Jiha dengan produk Shaklee. Set Prenatal Shaklee dan Jiha juga terus ambil Set Pantang Shaklee juga.
.
.
.
Komen mama Jiha masa pantangkan anak kedua ni, Jiha nampak lebih energetic.

Auni Nadra lagi lah, sangat mudah terjaga dan menangis. Tapi Alhamdulillah still rasa bertenaga dan takde la pucat kan muka ibu ni hehehehe. Production susu pun lebih meriah. 😘😘😘

Sejak tu, ramai kawan2 pun cuba Set Pantang Shaklee and YES...mereka pun rasa lebih bertenaga dan kurang penat.

Dan yang bestnya Set Pantang Shaklee ni boleh terus makan dari hari pertama melahirkan, kalau baby ada jaundice pun boleh ambil. Lagi bagus.

Happy sangat bila kesihatan bertambah baik kan. Hampir 4 tahun dah Jiha ambil supplement Shaklee, tahap kesihatan pun bertambah baik...nanti Jiha share lagi di lain rancangan...eh? Hahahahaa

Najihah Razali
0123807024
Mentor Bisnes Anda
Your Favourite SID
Founder IRON Millionaires

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies