Supplement untuk orang yang selalu travel

September 10, 2016



Siapa yang kerap travel, Jiha nak suggest supplement yang sesuai untuk anda.



Pecah Cermin 😂
Sebab bangun pagi je asek nak belek muka kat cermin kekekekekeke
Dulu kalau bangun pagi kan, tengok cermin rasa menyampah sebab kulit muka berminyak nye lah hai....
Tapi lepas minum Vivix sebelum tidur, no more muka berkilat minyak bila bangun pagi...husband pun suka 😘😘
Rasa fresh je muka....weeeeeee
Memang sangat suka kat Vivix ni...Jiha ni tinggal jauh di perantauan hahaha ..Penang Johor jauh ape... 
Jadi bila travel jauh2 tu letih tau.. Bile letih muka nampak kusam. Itu lah terjadi kalau miss minum Vivix... Tapi kalau minum Vivix masa travel, Alhamdulillah bertenaga dan kulit muka pun maintain aje.
Kena make sure cuti raya ni Vivix takleh tinggal. 


LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

Thanks Lovelies