Cara mengatasi masalah Eye Bag, Dark Circle dan Fine Lines supaya tidak nampak 10 tahun lebih tua.

October 05, 2016

Assalammualaikum,

Selamat Pagi semua. Siapa ada masalah eye bag? Biasanya bila dah masuk umur 30an ni, mula la eye bag semakin besar, dark circle semakin ketara. Mula la gelabah nak sorok kan, tepek la concealer tebal-tebal. Sangat tak selesa kan. Tidak kira lelaki atau perempuan, semua ada mengalami masalah eye bag ni.

masalah eye bag


Umur 30an dah ada eye bag sebab kita penat, ye tak. Tuntutan kerjaya, stress menghadap jam setiap hari, tak cukup tidur melayan anak kecil. Untuk kes yang lebih teruk pula ialah mereka yang ada sinus dan alergik, memang ketara sangat eye bag nya. Untuk kes sebegini, perlu lah merawat masalah sinus dan alergik itu terlebih dahulu. Rawat punca terjadinya eye bag. Elakkan makanan yang tidak sesuai diambil untuk masalah alergik anda, dan cukupkan nutrisi yang boleh membantu mengawal masalah anda seperti Vivix, Alfalfa Complex dan juga Sustained Release Vita C. 

Untuk penjagaan luaran, supaya mata tampak lebih segar dan bantu mengatasi masalah eye bag, dark circle dan fine lines ini, saya cadangkan untuk mengamalkan Enfuselle Eye Treatment.

Enfuselle Eye Treatment membantu mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.

Dalam video ini, Jiha kongsikan rutin penjagaan kulit di sekitar mata. Semoga bermanfaat.


Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah eye bag, dark circle dan fine lines ini, boleh ikhtiar dengan Enfuselle Eye Treatment. Untuk pembelian boleh hubungi Jiha di 0123807024 whatsapp.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies