Benefit Menjadi Ahli Shaklee, salah satunya ialah Travel Percuma

March 04, 2017

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,


Alhamdulillah dah nak masuk tahun ke 4 Jiha dengan bisnes Shaklee, dan 4 kali juga lah merasa Incentive Trip bertaraf 5 bintang dari Shaklee. Ini lah antara benefit menjadi ahli Shaklee. Ada 3 benefit utama iaitu Cash Bonus, Car Bonus dan Conference Trip. 

Jujur Jiha cakap sepanjang nak masuk 34 tahun hidup ni, kalau travel sendiri memang biasa-biasa sahaja dan dengan bajet yang so so sahaja. Dengan trip Shaklee, memang teruja betul, rasa sangat dihargai. Rasa usaha selama satu cycle membangunkan bisnes tu sangat berbaloi-baloi.



Cycle baru Shaklee akan bermula April 2017. Semasa di Business Leader Conference baru-baru ini, Shaklee telah kongsi destinasi untuk incentive trips untuk cycle 2017/2018. Sangat best dan wajib usaha dari sekarang jadi masuk cycle baru dengan momentum yang bagus.

Jom tengok video ni...Regional Trip Shaklee  untuk cycle 2017/2018


Sejak Jiha join Shaklee, belum pernah ada lagi Regional Trip, kebiasaanya Local Trip sahaja di sekitar Malaysia. Jadi siapa yang dapatkan Regional Trip ni memang best la sebab requirement dia sama sahaja dengan Local Trip sebelum ni. Siapa yang suka shopping, boleh kumpul cash bonus Shaklee untuk shopping di Bangkok nanti. Kos yang lain seperti tiket flight, hotel, makan, transportation di sana semuanya Shaklee uruskan dan tanggung. Elaun makan pun akan diberi jadi boleh la tambah-tambah untuk shopping sebab elaun makan Shaklee bagi banyak tau. Bestnya rasa macam VIP, luggage untuk percutian ini pon Shaklee akan bagi. 

Jom tengok lagi satu video ni



Mewah sangat kan. Ini International Trip. Kelainan juga kali ini sebab di atas cruise yang mewah. Macam Titanic pula ye hehehe. 'You jump, I don't jump' hahahha. Percutian 8 hari 7 malam. Leader Shaklee yang diraikan akan bergerak dari Malaysia ke Barcelona dan naik West Mediterranean Cruise dari situ. Cruise mewah ini akan berlayar ke 3 negara iaitu Spain, Italy dan France dan akan singgah ke 6 buah bandar untuk dilawati nanti. Husband Jiha sangat teruja selepas ini, dia target untuk dapatkan 2 tiket International Trip ni supaya kami dapat pergi honeymoon nanti. Kena usaha keras dari sekarang ni. 

Dan untuk International Trip ni, untuk umat Islam ada pilihan yang best juga iaitu Umrah Trip. Semuanya Shaklee akan uruskan. Ni pon target kami ni. Jadi 4 tiket ke International Trip tahun depan? Tidak mustahil kalau mulakan sekarang, tinggalkan zon selesa, usaha keras.

Memang best jadi ahli Shaklee ni, macam Jiha sendiri pon, bermula dengan makan sendiri je, tapi bila Allah gerakkan hati ni untuk mula bisnes, Alhamdulillah sudah hampir 4 tahun la punya income setiap bulan dengan bisnes Shaklee ni. Banyak sangat membantu kewangan keluarga.

Sekiranya berminat nak jadi ahli Shaklee dan sertai group yang tepat;
Berminat boleh hubungi Jiha di http://bit.ly/Join_Now_jihapimpom (Whatsapp : 0123807024)


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies