Closing seorang JihaPimPom hahahaha

March 01, 2017

Hari ni dah masuk March dah....

bermakna sudah hampir 4 tahun juga la Jiha serius buat bisnes Shaklee dan juga menjadi Work At Home Mom. Teringat lagi lah Mac 2013 ni, tengah sarat sangat dah bawa Auni Nadra dalam perut hehehehe
.
.
Nak flashback 4 tahun ke belakang ni lama sangat pulak nak cerita kan hahaha...so kita share sikit kisah setahun yang lalu.
.
.
Produk Shaklee ni ada je permintaan hari-hari, memang orang nak sebab dah terbukti berkesan, jadi tinggal kita je yang nak buat atau tak. Nak bonus sikit atau banyak. Dan Alhamdulillah dah lepas tiket Cruise ke Phuket dan Krabi. Ada bulan ni je lagi tinggal sebelum cycle baru bermula, mungkinkah tiket Cruise bertukar kepada tiket Japan? Wah #sismengharap dan #sisakanberusaha ni
.
.
InsyaAllah semoga bulan ini dan bulan-bulan mendatang, target Jiha untuk bantu anak cucu tercapai. Doakan Jiha dan #teamIron ye. Kami nak sebarkan kebaikan supplement satu-satunya di dunia yang ada Landmark Study ni. Semoga usaha kami diberkati Allah S.W.T 



Setahun ni memang agak mencabar juga buat Jiha sekeluarga. Ada pahit, ada manis tentunya tapi Alhamdulillah yang pahit-pahit dapat ditangani juga. Susah senang harung lah bersama suami kan. Syukur ada rakan rapat yang sangat suportive, doa dari parents dan juga family.

Tetapi walau apa pun terjadi, bisnes Shaklee tak boleh tinggal sebab dah jadi salah satu sumber pendapatan keluarga. Alhamdulillah, even with the ups and downs, Jiha akan pastikan terus kekal efektif setiap bulan. Itu target minima Jiha.

Untuk bulan March 2017 dan cycle yang akan datang ni, banyak lagi improvement yang perlu Jiha buat. Yang paling penting ialah bantu anak cucu #teamIron naik rank dan mampu berdikari membesarkan empayar mereka.

InsyaAllah cuti sekolah tak lama je lagi ni, akan bertemu dengan anak cucu di Selatan dan Central untuk coaching. Mak Jiha pun selalu pesan, 'even awak ni buat bisnes online, kena pergi jumpa juga downline' 

InsyaAllah semoga bulan ini dan bulan-bulan mendatang, target Jiha untuk bantu anak cucu tercapai. Doakan Jiha dan #teamIron ye. Kami nak sebarkan kebaikan supplement satu-satunya di dunia yang ada Landmark Study ni. Semoga usaha kami diberkati Allah S.W.T


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies