Skip to main content

SENARAI TOP 5 SET KECANTIKAN SHAKLEE

Bismillahirahmannirrahim

Ok hari ni nak share pasal Set Kecantikan Shaklee. Ini yang saya kira TOP 5 la....memang mabeles hehehehe

Sebagai orang perempuan, mesti bulat mata pasang telinga ye tak kalau nk tau pasal Set Kecantikan ni....
Set Kecantikan Shaklee ni untuk siapa yang nak cantik luar dan dalam ye...

Oh hehehe since saya amalkan Set Kecantikan Shaklee, punya la lama dah tak berbedak bagai.... Natural beauty gitu (hahaha sila jangan muntah ok)

Ok so mari-mari kita lihat apa lah Set Kecantikan Shaklee yang best sangat tu hehehe

Top 5 Set Kecantikan SHAKLEE

1) Vivix


Anti penuaan peringkat sellular
Muka berseri-seri tak sampai seminggu amalkan Vivix ni...pinkish2 gitu hehehe

RP : RM475

Mahal? tapi Berbaloi-baloi demi kecantikan kan hehhee... Benefit lain yang hebat ialah utk para diabetec...ramai dah bebas Diabetes dengan Vivix


2) Collagen Powder


Siapa taktau kehebatan Collagen ye tak?.. Lagi pula Shaklee Collagen Powder ni diekstrak dari sisik ikan merah..so sgt berkualiti tinggi

RP: RM298


3) Energizing Soy Protein,@ ESP


Ni si jantung hati ku hehehe....telah menghilangkan parut chicken pox ku yang degil hehe
ESP memperbaiki tisu kulit yang rosak...Hasilnya kulit yang anjal dan halus mulus

RP : RM150


4) Vita E Complex


Dalam masa 2 minggu pengambilan Vita E Complex, anda akan rasai perbezaan nya
Tona kulit muka yang sekata dan glowing

RP: RM149
(Recommendation : Combo Vita E Complex + ESP memang terbaik)


5) Sustained Release VITA C


Oh ni best seller betul sampai pernah berbulan-bulan Out of Stock sebab ramai borong habis Vita C ni
Sebab ianya murah tapi kesannya AWESOME
Vita C membantu penghasilan kolagen dan juga anti oksida semulajadi

RP : RM92.50


So inilah Senarai Top 5 produk kecantikan Shaklee luar dan dalam..

Berminat nak dapatkan Set Kulit yang awesome ini... KLIK ICON 'ORDER NOW' 



Dapatkan Penjimatan HEBAT 15-20% dengan menjadi ahli.

Isi borang DI SINI dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.


NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com


Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…