Skip to main content

Kulit cantik dengan SHAKLEE

Siapa nak dapatkan kulit yang cantik? Hehehe mesti semua orang angkat tangan kan.... Jom dapatkan kulit cantik dengan Shaklee

Selain ESP dan Vita E Complex...Jiha sekarang amalkan Shaklee Collagen Powder, hampir sebulan dah ambil Collagen...kesan yang ketara ialah lubang2 parut chicken pox mula mengecil

Collagen powder ni memang ternyata boleh mengecilkan pori-pori dan terus dapat kulit yang lebih halus dan mulus...wah semoga cik suami tak jemu2 lah memandang muka isteri nye yang kini tiada dah bekas2 hitam chicken pox itu hehehe (fuhhh lega tau)

Collagen Powder ni siap dalam sachet, satu sachet sehari...ada 15 sachet aje dalam box tu, so Jiha amek selang sehari..so boleh lah tahan sebulan....and cara pengambilan dia, boleh mix dengan your favourite drinks tapi minum pagi masa perut kosong or sebelum tidur

Macam Jiha, Jiha suka mix dengan Performance Drink...sedap ohhh...minum sejuk2... oh nak tau harga die...Retail Price RM298...Pricey? But it can do wonders to your skin and health... tp takpe, meh kita borak2 dulu pasal Collagen ni...I have something interesting to offer you ;)

Okeh ni serba sedikit pasal Shaklee Collagen Powder ni ye

Shaklee Collagen Powder (SCP) diekstrak dari sisik ikan merah
Antara manfaat SCP; 
-Anti Penuaan-mengurangkan liang-liang pori, kedutan dan garis halus
-Melembabkan dan menjadikan kulit lebih anjal, lembut dan tegang
-Meningkatkan kelicinan kulit, mengurangkan pigmentasi
-Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
-Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara

Shaklee Collagen Powder yang best!!!!

Minum dengan Performance Drink memang best dan menyegarkan


So pada sesiapa nak tahu apa Special Offer pasal Shaklee Collagen Powder ni, boleh hubungi Jiha

sms/whatsapp
0123807024

Jiha
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
ID : 894167

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…