Skip to main content

Set Kulit Shaklee yang buat kulit jadi halus-mulus

Alhamdulillah, Setelah amalkan Set Kulit Shaklee ni, ramai kawan yang tegur kulit makin halus-mulus.
MasyaAllah, sebenarnya nak kulit yang sihat je tapi kira bonus lah kan dapat kulit cantik katanye hehehe. Syukur Alhamdulillah.

Apa yang Jiha amalkan?

Apa yang Jiha amalkan sekarang ialah Set Flawless Beauty yang terdiri daripada Vivix, Collagen dan Sustained Release Vita C yang superb dan natural.

set kulit shaklee
Set Kulit Cantik Shaklee yang bikin kulit jadi flawless.

Bukan sahaja dapat kulit yang sihat dan cantik, badan pon rasa selesa dan bertenaga. Ye lah kan dah masuk 30an ni, kesihatan memang lah sangat penting. Lagi ada dua anak ni, boleh pengsan kalau tak jaga badan betul-betul kan hehehe.

Dan Alhamdulillah, lepas ramai yang dah tengok kulit Jiha sendiri, ramai lah yang nak dapatkan juga Set yang Jiha pakai ni. MasyaAllah, hebat semua nak jaga kesihatan. 

Tak kisah nak berbelanja lebih untuk makanan kesihatan sebab duit dah save banyak sangat dah dari membeli loose powder, compact powder, concealer, primer, foundation, blusher, lipstick, eyeliner, eyeshadow. Senang cerita anda dapat NATURAL BEAUTY dengan Set ni tau..InshaAllah

Nak tahu apa lagi yang BEST?

Dengan pembelian Set ni, Vivix, Collagen, Sustained Release Vita C, dah boleh terus dapat FREE Membership tau, plus bulan depan dah dapat CASH Bonus!! Seronok tak?

Ok siapa yang berminat nak dapatkan set ni, boleh contact Jiha ok

JIHA 0123807024
Your Favourite Shaklee Independent Distributor
ID: 894167

shaklee collagen powder
Ratu Collagen katanye hehehe... MasyaAllah

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…