Skip to main content

PENGEDAR SHAKLEE YANG TERBAIK DI SELURUH MALAYSIA

Assalammualaikum,


Mencari PENGEDAR SHAKLEE yang berdekatan dengan anda?
Boleh dapatkan CONSULTATION secara berdepan dengan mereka ok.


Saya sendiri, 
(ID:894167)
Call/sms/whatsapp
0123807024
Penang (Sg Ara, Bayan Baru)
Facebook Fanpage : I Love my Supplement


1) Pengedar Shaklee di Alor Setar

0192429818

2) Pengedar Shaklee di Kulim

0195262402

Elis Firda
0175841844

3) Pengedar Shaklee di Pulau Pinang

Zamzarina (Teluk Kumbar)
0124222547

Noorizah (Sg Nibong)
0194773307

Awatif (Pokok Sena)
0195139011

Amina Darman (Georgetown)
0135090466

4) Pengedar Shaklee di Rawang


NorAzlinei

0196159876

5) Pengedar Shaklee di Sg Buloh

0135166562

6) Pengedar Shaklee di Puchong



0173465634

7) Pengedar Shaklee di Shah Alam

Faridah Aryanti
0126215161

Rafida Salam
0196605085

0122227712

0196318517

0192662816

8) Pengedar Shaklee di Ampang

Azlinda Azis
0122307867



0172779746

9) Pengedar Shaklee di Cheras

NurSyafiqka
0133586903

10) Pengedar Shaklee di Putrajaya



0133882073

11) Pengedar Shaklee di Klang

0194508092

12) Pengedar Shaklee di Bangi Lama, Dengkil, Nilai, Sepang


Adlina Adnan

0136353718

Dila Kazuha
0175598332

13) Pengedar Shaklee di Kuantan



0145122477

14) Pengedar Shaklee di Bentong



0192648694

15) Pengedar Shakle di Seremban

0132387038

16) Pengedar Shaklee di Port Dickson

0125716112

Siti Norakmar
0136725583

17) Pengedar Shaklee di Kulaijaya

0197715181

18) Pengedar Shaklee di Johor Bharu

0197905439

0127321770

19) Pengedar Shaklee di Kota Bharu



0199521886

20) Pengedar Shaklee Riyadh, Arab Saudi

+966594912399







Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Kedai Perabot MURAH di Pulau Pinang

Since ramai sangat yang bertanya tentang almari gojes khas untuk stok Shaklee tu... ok let me share
Memang kedai perabot ni MURAH la di area Pulau Pinang ni. Jiha discover masa mula-mula pindah Penang dulu sebab nak mencari stove cabinet. Since rumah sewa kan, cari yang murah la. Rumah sendiri nanti, kalau ada rezeki baru la pasang kitchen cabinet idaman kalbu ahahahaha.
So google punya google jumpa la... stove cabinet nya RM120 je. Rata-rata kedai yang kami survey, paling murah pon rm300, kualiti yang sama malah ada yang lagi teruk kualiti pun ada tapi mahal. Oh NO...tidak berbaloi. So akhirnya kat kedai Uncle tu, dapat beli stove cabinet dan cabinet untuk letak pinggan mangkuk semua. Puas hati hehehhee.
Almari stok Shaklee ku yang murah. Nak yang macam Ikea macam neni Hadhatina punya, tapi tak muat kereta la pulak nak angkut dr sana ke Penang. And if nak kumpul order pon...kos lori semua tu jd mahal jugak. So google and jumpa satu kedai ni, kat Simpang Ampat. Tapi harganya RM700. So…