Skip to main content

Suplemen Malaysia paling terbaik jatuh kepada........

Suplemen Malaysia paling terbaik jatuh kepada..... (drum roll)

Tentulah SHAKLEE!!!

Baru-baru ini, Shaklee mendapat anugerah Best Brand in Nutritional Supplement di The BrandLaurete Award 2014-2015. The BrandLaurete Award ni bukan calang-calang award ye, ianya antara award yang sangat berprestige dan memberi pengiktirafan kepada yang betul-betul layak dan terbaik sahaja.

Alhamdulillah, Shaklee dinobatkan Best Brand in Nutritional Supplement. Produk nya sangat dipercayai ramai disebabkan telah banyak menambah baik taraf kesihatan penggunanya. 

Dan yang lebih penting sekali, 
  • produk nya diperbuat daripada bahan semulajadi, 
  • terdapat ujian klinikal secara tahunan bagi mengekalkan tahap kualiti dan keberkesanan produk, 
  • tanpa bahan kimia berbahaya dan 
  • Halal yang disahkan oleh ISA serta diiktiraf oleh JAKIM.


best supplement in malaysia
Best Brand in Nutritional Supplement

suplemen malaysia paling terbaik
President Shaklee Asia, Mr Victor Lim dengan award ber prestij ini.
Sebagai seorang Shaklee Independent Distributor, saya berasa bangga dan terharu kerana dapat berkongsi kan kebaikan produk Shaklee ni kepada ramai orang terutamanya keluarga dan customer saya yang disayangi. Alhamdulillah tahap kesihatan bertambah baik. 

Dan bukan itu sahaja, ini juga membuktikan Shaklee merupakan syarikat MLM yang sangat kukuh dan kita harus 'grab' peluang ini untuk membina Impian bersama-sama dengan syarikat yang kukuh ini. Alhamdulillah, pilihan yang tepat untuk saya meninggalkan kerjaya sebagai Engineer dan fokus sepenuhnya dengan Shaklee. Income dapat, dan yang penting masa berkualiti dengan keluarga pun dapat. 

I am a Work At Home Mom or in short a Wahm. A Shaklee WAHM. Alhamdulillah.

Sekiranya anda nak menambah baik kesihatan diri dan orang tersayang, serta nak meningkatkan ekonomi rumah tangga, Shaklee adalah pilihan bisnes yang paling tepat. Jangan berlengah lagi, semakin anda berlengah, semakin jauh harapan anda untuk gapai Impian anda. Sekiranya berminat untuk mendapat kesihatan badan dan kewangan yang baik, boleh hubungi saya di 012-3807024. Untuk respon yang lebih cepat, boleh whatsapp atau sms ya.



Comments

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Kedai Perabot MURAH di Pulau Pinang

Since ramai sangat yang bertanya tentang almari gojes khas untuk stok Shaklee tu... ok let me share
Memang kedai perabot ni MURAH la di area Pulau Pinang ni. Jiha discover masa mula-mula pindah Penang dulu sebab nak mencari stove cabinet. Since rumah sewa kan, cari yang murah la. Rumah sendiri nanti, kalau ada rezeki baru la pasang kitchen cabinet idaman kalbu ahahahaha.
So google punya google jumpa la... stove cabinet nya RM120 je. Rata-rata kedai yang kami survey, paling murah pon rm300, kualiti yang sama malah ada yang lagi teruk kualiti pun ada tapi mahal. Oh NO...tidak berbaloi. So akhirnya kat kedai Uncle tu, dapat beli stove cabinet dan cabinet untuk letak pinggan mangkuk semua. Puas hati hehehhee.
Almari stok Shaklee ku yang murah. Nak yang macam Ikea macam neni Hadhatina punya, tapi tak muat kereta la pulak nak angkut dr sana ke Penang. And if nak kumpul order pon...kos lori semua tu jd mahal jugak. So google and jumpa satu kedai ni, kat Simpang Ampat. Tapi harganya RM700. So…