KIM: Handling Expressed Breast Milk

March 26, 2012

Work Instruction ni Jiha buat sebab nak bagi kat Taska baru Aqeef.... excuse if there is any spelling error..... If korang nak tambah2

cth: Gunakan botol yang dilabel 1 dahulu, kemudian botol label 2 dan seterusnya

in Aqeef's case, die minum 2 bottles per day at Taska aje so confirm habes susu tu.... for labeled bottles ni, biasanye thawed ebm yang kite label as 1 & 2 (sebab thawed ebm kene abeskan dalam masa 24hours), 3 dan seterusnya tu boleh la bg fresh ebm kan

oh bile upload kat scribd ni, alignment die ada lari sket....tp all the contents ada...hope this helps ;)



p/s: i put both in English and Malay because taska baru ni English oriented...lg sekali, excuse if ada spelling error ekekekeke

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies