TESTIMONI ESP & ALFALFA UNTUK BANYAKKAN SUSU IBU

August 30, 2014

Assalammualaikum semua,

Dapat feedback positive dari customers yang baru 1 minggu ++ menggunakan Set Penyusuan Basic iaitu ESP & Alfalfa.

Nah Jiha kongsikan Testimoni ESP & Alfalfa untuk semua ibu yang menyusu di luar sana, samada sedang menyusukan atau pun niat nak menyusukan bayi anda.

Testimoni Esp & Alfalfa untuk ibu menyusu

Customer beri tahu yang die bakal naik kerja lagi sebulan tetapi bimbang yang tak dapat bekalkan stok yang secukupnya untuk bayi nya.

Jadi dia pun berikhtiar dengan Set Penyusuan Basic ini iaitu ESP & Alfalfa.
Alhamdulillah, selepas 1 minggu ++, susu bertambah banyak.

Semoga susu sentiasa banyak dan cukup untuk bayi customer saya ni kan. Amin.

Susu Ibu Banyak....

cara banyakkan susu
Alhamdulillah

Tips lain bagi menjayakan penyusuan susu Ibu

Selain ikhtiar dengan Set Penyusuan Basic ini, apa ibu-ibu perlu amalkan ialah;

1. Set dalam minda yang 'Susu Ibu aku ada dan cukup untuk baby'

2. Pegang kuat konsep 'Demand and Supply'. Lebih kerap kita menyusukan dan mengosongkan payudara, lebih banyak susu yang akan terhasil nanti.
Jadi 'Direct feed' dengan kerap

3. Pam secara konsisten. Sekiranya bila anda pam tapi cuma dapat 0.5oz sekalipun. Kuatkan semangat, kalau tak pam, manakan nak dapat 0.5oz itu kan.

4. Minum air kosong secukupnya.

5. Jaga pemakanan seimbang.

6. Mohon pada Allah supaya dapat menyusukan anak lengkap hingga umur 2 tahun. Mohon supaya dipermudahkan perjalanan penyusuan ini.

Ok ini antara tips yang boleh diamalkan oleh ibu-ibu yang menyusu.

Semoga perjalanan penyusuan kamu semua lancar dan mendapat Redha Allah S.W.T


Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Menyusu Basic ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies