Aktiviti Ahad

December 21, 2008

yes...gara2 imsomnia konon...akak bangun pukul 12 ok...hahaha mau kene reject ngan mak mertua hehehe...pale rase ngeng ngeng ngeng je ..pening

call MHIK..die pon baru bgn.. oh rindunye kat MHIK *gatal padahal hr2 jumpe

dh bgn malas nye nak mandi...otak ligat pk nak settlekan issue customer Jepun *lorat* before shut down ni..aiyorkkk itu belum issue2 yg lainnye....oh rase mau pitam n sumpah MHIK jd jutawan hartawan so that I leh tender 24hr notice to Chai..hahaha bermimpi tak salah... hr ni pon takde order...so off jap membuat cupcakes....

15minit kemudian...guling2 lagi.. kerja byk konon tp rase mcm mls nak layan...mungkin malam karang *iaitu sekarang* akan lebih rajin... haha tak jugak

MHIK call ajak mandi..oppsss shilap plak...ajak makan same...terus akak bergegas mandi manda n siap2... n konon2 nye bawak le laptop sekali nak ber wifi2 an konon nye..tp wifi problem pulak kat KFC QBay tu...alahai..buat gebeh bahu i je angkut laptop...

jeng jeng jeng...pastu acara i menghabiskan duit MHIK hahahaha.... tak la saya tak materialistik ok..walaupon keje material engineer...tp tahap materialistik tu masih terpelihara lg hehehe...MHIK yg nak shopping bagai..i bg suggestion je...yes...kami..kami ke heheh MHIK bought peti ais n TV...yeyey..aku pulak beria2.. ahhh saje je nak sibuk beria2 jugak... tp yg paling best saat MHIK bisikkan kat telinga...'ni utk rumah kita'... ohhh hidung kembang kuncup... rumah kita.. bukan sekarang...bulan 7 ke? hehehe tunggu... this coming plant shut down..MHIK akan bincang ngan family die utk tetapkan tarikh..insya Allah mungkin bulan 7...ohhh tak sabarnye..tp pk kan preparation..akak jd malas nak layan...ohh pemalas nye aku... kalau kaya..upah aje wedding planner setelkan semuanya... tp akak tak cukup kaya hehehe

dah dah...Najihah..keje ko dh siap ke blom ni...BLOM... kang esok siap la ko men-jawab2 ngan mambang2 kat opis tu... ' Siti,any updates?..Siti,how's the FA result? Siti Siti...akak nak pengsan!!!

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies