Skip to main content

Entri Bergambar

Akibat dukalara kecamuk, yes mlm ni aku tak buat jugak kerja yg konon nak disiapkan..hari ni down gile ok =(


btw, godek2 folder, jumpe la beberape gambo i dan MHIK bercinta ria hahahah


* ini pengaruh citer MyLovely Sam Soon..hahaha pose pon ala2..MHIK Oppa..Sarange!!



*ahakss nakal nye muke.. MHIK muke gatal haha..bibir i lg mungil ok




*ahahah 1: gambo latest mase tunang, pipi sudah gemuk ok ahahaha (pipi je ke hahahaha)

2: gambo 5 years back i think..haha kuwus ok mase ni..tp agak comot sedikit di situ..maluussss




*gagah ok nak upload gambo ni..tp kecamuk punye pasal..akak rela nokss... of course lepas ni MHIK kutuk i kate kurang sopan hahahaha
model: cik jiha pim pom
fotografer: cik atiqah pim pom hahahahah u igt tak gambo ni

Comments

  1. gamba yg last 2 buat i tsedak!!! hadoi! i ingat occay gamba ni...smpai i tjehut memula igt gamba ape yg uols tgkp..hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. tjehut ok

    amy len kali jgn tjehut eh hehehehe

    ReplyDelete
  3. wakakakka...smenjak belo ni..i ngeja sik slh je...dlm blog pn bape kali dh kesalahan ejaan dikesan..de yg i tulkn..de yg mls nk lyn..hohoho~~

    ReplyDelete
  4. INGAT!!!!
    HAHAHAHAHAHA!!!

    RINDU NYE SAYA

    ReplyDelete
  5. i pun rindu hehehe

    tu belum gambo boo boo ngan rambut pelsunye lagi hahaha pengsan

    ReplyDelete
  6. hahaha..i rindu occay bl tgk gamba bu pkai rmbt pelesu...cam bobohizan sajork!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…