Saya di TAG!!...kene buat eh heheh?

January 20, 2009

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.







2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
ememem cik atiqah erra fazira...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.-

  1. blurrr
  2. suke tgk tv/kontras ngan atiqah yg tak suke tgk TV
  3. suke MHIK *hiks gatai sgt
  4. suke shopping sampai jd pemiskin tegar *ohhh ohhh ohhh
  5. x suke katak, lipas, cik u u belit2 ape2 binatang yg seangkatan dgnnye... konpem i jerit halilintar
  6. suke buat cupcakes =)
  7. tak suke berfikir... *teruk sgt kan
  8. cemburu *hasil didikan oleh MHIK hahahah..dulu akak kewl ok..skang je kuat cemburuk hahaha
  9. sgt sayang kawan2 walau tak geti tunjuk hehehe...
  10. syg my family especially askar2 n askariah *hahaha ade ke askariah.. maklang sayang uolls

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
Adoi nak kene tag juge ke adoyaiii
  1. Durrani
  2. Adihana
  3. Farhana
  4. .................. (sile isi tempat kosong)
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan ”anda telah di tag -sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda”
erk!!!

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. adehh...ko pun tag aku....hadoii...mau berchinta nk buat....ha ha ha

    ReplyDelete
  2. a'ah...mmg korg sj dajal aku....ampett jer..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies