Update utk hari ini!!!

January 19, 2009

  • Ye..alhamdulillah dah selesai pon kursus kahwin nye... seronot tp bese la i ni kan..ceramah lame sket musti la mate ni ngantoksss saje hehehe... hehehe tp yg syoknye..bile ade point2 yg kene batang idung sendri...mesti i ngan MHIK akan saling berpandangan sambil senyum2 simpul tak larat...ye akak cepat marah n ye MHIK selalu tak nak bincang beberapa bende ngan i.. suke suki wat keputusan sendrik... so ape yg ustaz ustazah tu point out..mang kene kat batang idung we all yg tak berapa nak mancung ni ahahahah
  • Alhamdullilah jugak...few orders coming in for my baby *cupcakes...dah lame tak deco2 cakes..oh takut tangan pengko je.. kene eksesais pergelangan tgn ni.. Visit my baby at http://heavenlycakes2u.blogspot.com
  • Alhamdulillah, berita yg satu ni walau la tak se gah mane..tp cukup buat i happy..atleast bg i sinar harapan jugak la kan hahahhaa..amin..can't wait semoga segalanye lancar
  • Starts yesterday, MHIK telah jd dietician n personal trainer rasmi akaksss...ahak ahak ahak...Ye saye makin debab.. n MHIK demand nak bini bdn slim melim..so die kene la jd dietician n personal trainer tanpa gaji i..siap makan pon die kene blanje hahahahah i suke... nanti kan kemunculan i yg selim melim *ahaksss mati la kene kutuk kalau tak kurus2
ok lah MHIK dh panggil balik....later

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. eheheheh

    anda telah di tag -sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

    ReplyDelete
  2. u.. i de samting nak share bout slimming ni..hehe.. nati we talking2 eh.. hmm maklumlaa pas besalin nak pasang badan kembali..hehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies