Choices...

April 10, 2009

Almost sebulan dh now in Sirim BBST, so far so good; great colleagues, working hours from 8 to 5 (haha really enjoying this)....Isnin ni bakal attached to the lab..wah tak sabar rasenye and mintak2 pilihan yg i pilih ni betul...InsyaAllah..hahaha n lagi tak sangka di BBST ni akak aktif bersukan hahaha futsal la, badminton la...sampai lenguh2 badan akak ni nokkssss...jgn tercabut sudeh.. hehehe

Cume yg agak lara bile have to berjauhan ngan MHIK...huwaaaaaaa rinduuuuuuu, actually i have one offer in penang...the offer is quite good i guess, the pay is better and most importantly, dekat ngan MHIK...tp lepas bincang mendalam ngan MHIK, with the economic situation now...better stay in Sirim...lagi pon we all mang plan utk settle down here in KL...cume tunggu masa je utk MHIK pulang ke sini semula...tp sob sob sob bile la agaknye....mintak2 la cepat gamaknye MHIK dpt keje kat sini...

Another pilihan yg i membabi buta tolak adalah interview TPM...huhu abah tau mesti kene marah.... recalling kate2 PM Zul, "sape yg takde soul utk mengajar, better don't" ye...itu saya la tu...takpe la maybe ada hikmah di sebalik semua ni...secara tak langsung i dh menolong beri ruang kepada org lain yg btol2 ada soul utk mengajar..dpt pahala jugak kan hehehe

So far every weekend sepanjang bekerja di BBST ni i balik hehhee.bukan homesick ok...tp penat lelah menguruskan hal kawen.... lg 4 bulan je...so many things to be done..ayoyo byk abes duit huhuhu...jd pemiskin tegar lagi la nampak nye now....mintak2 rezeki kami selepas bergelar suami isteri nanti bertambah2...amin...Hehehe tak sabar tp nervous utk tunggu this coming 070809 ni..."Selamat Pengantin Baru, semoga kekal abadi, bahagia ke anak cucu, semoga murah rezeki.........." (GFs tau nada suara i menyanyikan lagu pengantin di atas..ye saya nyanyi sambil taip itu lirik hehehehe)

p/s: windu GFs

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. i tak sabar nak nyanyi "bulan haji, telah tiba lagi.."
    hehehe
    u all the best k. jangan tensen2. nak kawen mmg payah. tau kan.
    :)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies