Bilik Pengantin

May 18, 2009

i'm trying to cut cost here

kalau nak deco bilik pengantin sendri....lower cost kan?
tp tak geti la nak gubah2 bunga

need to discuss back ngan Butik camne aiyayaiiii

yg confirm amek ngan Butik Aunty Murni
- Set Pelamin
- Sepasang Persalinan (utk belah laki)
- Aksesori kedua2 belah majlis (perempuan n lelaki)
- Sewa jaket silk shantung pink (baru)
- sewa dulang hantaran idamanku
- hand bouquet

hari tu die mention nak bg free utk deco bilik...kalau free ok la kan...takyah i pening2 nk deco hehehhe
need to re-confirm back ngan aunty Murni

tolong...dimana lg yg saya boleh cut cost???

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. helo there...our big day will be same date...neway noce meeting u yah...!

    ReplyDelete
  2. yeke hehehe Selamat Pengantin Baru utk kite..heheh meh same2 pening kepala

    ReplyDelete
  3. tak pun, u beli je kain
    bunga smua, mintak derang je deco
    boleh guna smuala kain tu buat langsir ke nanti
    tapi pastikan dulu
    cost nyer gi mana
    kalau beli sendiri lagi mahal dr upah bridal
    it better upah je derang buat

    ReplyDelete
  4. eh u...kak ngah kan kreatip..u tanye la pendapat die..kalau pakai sheer curtain pun ok kot..xde la mahal sgt kn..n blasah je bunge2..hehehhe..ape2 pn..better tanye yg lebih pakar..*memandangkan i jenis kayu* hahaha..

    ReplyDelete
  5. Dayu: itu la..nak kena discuss back...kalau butik bg free ook je
    Amy-Wan:xleh pakai sheer huhu kan dinding i tu bertingkap hasil kreatif ayah i hehehe..dh beli kain utk backdrop katil...cume bunga2 je tatau nk deco

    ReplyDelete

Thanks Lovelies