I need Book Stand!!! Anyone???

June 24, 2009

Siapa2 tau or ada this kind of book stand utk disewa...i nak letak my wedding guest book for my BIG DAY nanti =)

tp i nak warna putih..book stand tu mcm ala2 dlm gambar ni ha..tolong ye kalau ada siapa2 tau kat mane nak cari

LAGI ARTIKEL MENARIK

6 comments

  1. aiyoohh demand sgt bakal pengantin nih taw!!
    but good idea tho.. ;)

    weh, try la cari kat music school.
    bukan dorg pki stand camni ke utk letak notes sheets tu? ekekeke..

    ReplyDelete
  2. mane ade demand la..i just wanted something sweet and nice je

    eh tapi takmo la beli...mau sewa je =)

    ReplyDelete
  3. hahaha..btol2, br je nk ckp g tny kt mane2 music school..
    kt sekolah pn ade jgk kot; yg pancaragam punye.. tp biase2 la,xde kerawang bunge2

    ReplyDelete
  4. ala huhu i mcm penah jumpe tau, tp lupe sgt di mana huhuhu, kalau la dapat bestnye...*ngada je bakal pengantin ni

    ReplyDelete
  5. awak DIY la dear... hehhehehe~ (cam bagus je idea aku yg hampeh ni)

    pinjam rostrum kat skolah ke? :D (lagi cam hampeh idea aku ni)

    hehehe~ sorry.. tkde idea nk bg dah. neway, nice idea la.. rasa cam nk cilok idea. tkpe, nnt kirog g survey. kalo jumpa, kitorg roger kamu yerk?

    ReplyDelete
  6. u always came up with sweet idea tau kez..

    i rasa i cam ada nmpk la that kind of stand kat english-themed punya store..kat teddy tales kot..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies